Adaugă
Publicitate

Prezentare

Teatrul National Bucuresti prezinta la Teatrul Dramatic "Sica Alexandrescu" din Brasov un nou spectacol, mult asteptat de publicul brasovean "Dineu cu prosti" de Francis Verber, in regia lui Ion Caramitru, cu Horatiu Malaele in rolul principal.

Piesa de teatru "Dineu cu prosti" este o comedie ce are ca tema...prostia. Totul pleaca de la ideea nastrusnica de a organiza un dineu, ce are ca invitati amici intelectuali, snobi si sarcastici. Ei participa la titlul de "prost perfect", insa fara sa aiba habar. Finalul piesei este o lectie de viata ce va va pune pe ganduri, in final: cine e prostul?

Traducere: Tudor Tepeneag
Scenografie: Florilena Popescu Farcasanu
Distributia: Horaţiu Mălăele, Ion Caramitru (Şerban Ionescu până în anul 2013), Medeea Marinescu, Costina Ciuciulică, Alexandru Georgescu, Alexandru Bindea, Dorin Andone şi Tomi Cristin

Informatii si rezervari: 
Biletele se găsesc la librăria Şt. O. Iosif şi centrul de copiere din clădirea Cristiana (intrare din str. Nicolae Bălcescu, vizavi de magazinul Star).


Etichete:

cultura , teatru , Teatrul Sica Alexandrescu , spectacol , Teatrul Dramatic , Horatiu Malaele , Teatrul National Bucuresti , Dineu cu prosti

Contact

Loc de desfășurare:

Piata Teatrului, nr. 1,Brasov

0268412969, 0268416699, 0268418850

Urmează în Braşov 5603

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe