Adaugă
Publicitate

de la 19:00 Program complet

Teatru

Centrul Cultural Reduta

SmartArt Association

între 70 lei - 60 lei

0744368 736; 0752691 902

Imbunatățește Sesizează

2525 1

Prezentare

Celebrul musical FRUMOASA si BESTIA al compozitorului american Alan Menken , inspirat de binecunoscutul basm omonim , este prezentat in premiera la Brasov de catre o echipa formata din ARTISTI DE MARCA AI SCENEI LIRICE BUCURESTENE. Regizorul de opera Marcel Stanciucu (cu studii muzicale la Londra si cetatenie suedeza) va propune o versiune de exceptie bazata nu numai pe frumusetea muzicii ci, mai ales , pe valoarea artistilor (solisti,ansamblu,orchestra /
toti fiind membri ai Operei Romane sau ai Operetei bucurestene).
Coregrafia este semnata de Beatrice Serbanescu si se incadreaza perfect in montarea moderna a spectacolului, care imbina in chip fericit costumele lumii de basm cu efectele video ale epocii noastre.

In ajunul de Mos Nicolae va invitam sa fiti iarasi copii ,sa uitati de toate grijile si sa va bucurati cu tot sufletul de
mesajul acestui minunat spectacol: IUBIREA ESTE CEA MAI PUTERNICA FORTA DIN UNIVERS SI, PE ARIPILE SALE , NE APROPIEM DE DUMNEZEU !!!

Biletele se gasesc la Libraria St.O.Iosif si la casa de bilete a Centrului Cultural Reduta.


Etichete:

cultura , teatru , Centrul Cultural Reduta , balet , spectacol , musical , SmartArt Association

Contact

Organizator:


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 5750

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe