Adaugă
Publicitate

de la 15:30 Program complet

Teatru

Projects Abroad

Projects Abroad

intrarea este libera

Imbunatățește Sesizează

2009 0

Prezentare

Trupa de teatru in Limba Engleza - Projects Abroad - cauta membrii noi. Daca vreti sa faceti parte din trupa de teatru in limba engleza, aveti o serie de beneficii: va imbunatatiti limba engleza, invatati tehnici teatrale, aveti posibilitatea de a participa la evenimente / festivaluri de teatru, cursurile fiind gratuite.

Coordonatorii de teatru sunt voluntari straini, care vin in tara din diverse colturi ale lumii ca sa impartaseasca din experienta lor teatrala tinerilor din Brasov. Tarile din care acestia vin sunt: America, Marea Britanie, Canada, Australia, Japonia, Cursurile se tin in afara orelor de scoala, in functie de programul fiecaruia dintre membri. Este un mod frumos si relaxant de a va petrece o parte din timpul liber, contribuind intr-un anumit fel la dezvoltarea voastra ca personaje atat pe scena, cat si in viata de zi cu zi.

Trupa de teatru Projects Abroad care a existent pana la sfarsitul anului scolar 2011 a participat la diverse festivaluri si evenimente teatrale in limba engleza, castigand o serie de premii si remarcandu-se prin talentul lor.

Pentru a face parte din aceasta trupa, va asteptam la auditiile organizate special pentru recrutarea de membri noi. Persoanele doritoare sunt rugate sa pregateasca un monolog sau o poezie in limba engleza si sa se prezinte la sediul firmei Projects Abroad - Str. Mihail Kogalniceanu nr 11, et 7 (blocul Papaya - vezi harta), pe data de 6 octombrie la ora 15:30.

Participanti: Kanae Tominaga - Coordonatoare teatru - Japonia; Alexandra Ichim - Coordonatoare Teatru Projects Abroad Romania


Etichete:

teatru , voluntariat , Projects Abroad

Contact

Organizator:

Projects Abroad

Brasov, Str. Mihail Kogalniceanu nr 11, et 7

Ichim Alexandra - 0720530617


Loc de desfășurare:

Brasov, Str. Mihail Kogalniceanu nr 11, et 7

Ichim Alexandra - 0720530617

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe