Adaugă
Publicitate

de la 19:00 Program complet

Operă

Opera Braşov

30-20 lei

Imbunatățește Sesizează

1881 0

Prezentare

Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian” prezintă spectacolul "Paris, mon amour" la Opera Braşov, duminică, 16 decembrie 2012, la ora 19.

„Spectacolul prezintă un Paris normal, cel de toate zilele, un Paris al artiştilor necunoscuţi, unul al îndrăgostiţilor de pretutindeni sau al unei boeme accesibile. Am vrut să aduc pe scenă un Paris cu parfum de epocă, cel pe care îl vedem în fotografiile sepia, un amestec de superfluu cu profund, de grotesc cu apetisant, de fermecător şi inaccesibil uneori, un oraş al damelor uşoare, al mahalalei cu ştaif şi al amestecului dintre real şi turistic... Cât despre personaje, ele sunt construite în funcţie de situaţia pe care muzica, frazarea muzicală şi uneori versurile o presupun. Sunt adăugate frânturi de viaţă şi sunt aduşi în faţa spectatorilor reprezentanţi ai unor tagme, ai unor zone şi ai unor mentalităţi.” - Răzvan Ioan Dincă, regizor.

Biletele pot fi achiziţionate de la caseria sălii de spectacol, în librăria Şt.O. Iosif şi Xerox (vizavi de magazinul Star).


Etichete:

Opera Brasov , spectacol , Teatrul National de Opereta Ion Dacian , Paris mon amour

Contact

Loc de desfășurare:

Strada Bisericii Romane Nr. 51, Brasov

0268419380; 0268415990; 0268415991

Urmează în Braşov 6339

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe