Adaugă
Publicitate

Prezentare

Pe scena Operei Brasov, în cadrul programului Opera in Familie, are loc spectacol pentru copii "COCOŞELUL NEASCULTĂTOR" de I. Lucian.

Opera Braşov continuă seria spectacolelor de duminică din ciclul „Opera în Familie” cu o altă minunată poveste a copilăriei noastre, după gustul şi pretenţiile tuturor celor între 2 - 90 anişori, păstrând nealterat exemplul binelui şi frumosului. Ion Lucian a scris povestea pentru o singură reprezentaţie, după cum mărturisea însăşi domnia sa, dar spectacolului se joacă de mai mult de 30 de ani, cu acelaşi succes. 

L-am intitulat astfel, din dorinţa de a sublinia interesul, dragostea şi respectul acordat atât celor mici cât şi celor mari răspunzători în a-şi face timp de a-i duce într-o sală de Operă, în a le oferi un spectacol adevărat. Nu este niciodată târziu să fii copil! OPERA ÎN FAMILIE este o a doua ocazie pentru cei mari să fie din nou copii, iar pentru cei mici să fie fericiţi, şi mai ales, să înţeleagă de ce au o copilărie fericită şi să preţuiască acest moment. Opera Braşov vă asigură că aici nu-i decât zâmbet şi bucurie.

Regia: Cristian Ungureanu.
In distribuţii anterioare: Magda Traian, Sonia Hazarian, Anca Manea, Marcel Zănescu, Cristian Dicu, Meda Enăcache, Marian Pop, Lăcrămioara Schuller, Mirela Zafiri, Attila Török, Marian Reşte.


Etichete:

cultura , copii , educatie , Opera Brasov , spectacol , Cocoselul neascultator , Opera in familie

Contact

Organizator:

Opera Braşov

Strada Bisericii Romane Nr. 51, Brasov

0268419380; 0268415990; 0268415991


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Strada Bisericii Romane Nr. 51, Brasov

0268419380; 0268415990; 0268415991

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe