Adaugă
Publicitate

Prezentare

BALLETS DE FRANCE
BOLERO- Hommage a Maurice Ravel

Miercuri, 23 noiembrie 2016, ora 19:00

Cei doisprezece soliști ai companiei de balet Ballets de France aduc în România un spectacol de excepție, care îmbină finețea și virtuozitatea baletului clasic cu expresivitatea dansului contemporan.

Spectacolul, pus în scenă de coregraful american Michael Fothergill, pe muzica izbitoare a lui Maurice Ravel prezintă într-o înlănțuire de tablouri variate, pe lângă celebrul Bolero, și arii lirice din cele mai mari opere pentru pian ale acestuia.

BOLERO este un spectacol de un înalt nivel artistic, accesibil tuturor datorită abordării originale a unui univers complex, clasic și deopotrivă modern.
Remi Lartigue, dansatorul cosmopolit care a adus o imagine nouă, tânără și liberă dansului clasic, a inițiat Ballets de France din dorința de a revigora această artă nemuritoare a dansului și de a impărtăși o viziune populară și accesibilă publicului. Soliștii companiei de balet, reuniți din patru colțuri ale lumii, reușesc cu dinamismul, entuziasmul și talentul lor, să creeze o nouă viziune asupra dansului, care combină arta cu tehnologia.

Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta.
Preț bilet: 50/60 lei (în funcție de categorie)

Urmăriți trailerul si alte detalii aici:
http://www.centrulculturalreduta.ro/ro/program-noiembrie/

Contact

Organizator:

Centrul Cultural Reduta

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe