Adaugă
Publicitate

intre 18:30 si 20:00 Program complet

Operă

Opera Braşov

20lei ;10 lei

Imbunatățește Sesizează

2167 0

Prezentare

Sambata, 19 februarie a.c., de la ora 18:30, Opera Brasov ne invita la "Gala de balet" o seara de exceptie cu momente celebre din dansul clasic si contemporan cu Baletul Operei Brasov ( Iulia Coşeriu ,Genoveva Breaz ,Mihaela Fărcăşanu ,Nicoleta Sasu ,Alexandra Scriminţ ,Dorin Coşeriu ,Adrian Scriminţ ) şi invitaţii săi: Corina Dumitrescu –„ esenţa pură a mişcării şi graţiei „- cum este definită de criticii de arta baletului, şi Gigel Ungureanu, prim –balerini la Opera Nationala Bucuresti, Andreea Jura si Dan Haja din Cluj –Napoca Ei toti alaturi de Ansamblul de Balet al Operei Brasov vor delecta marele public al „indragostitilor”, cu zarzuele si momente celebre pe muzica lui: Mozart, Strauss, Ceaikovski, Shostakovich, Luis Amstrong.

  • galade-balet-opera-brasov-2
  • galade-balet-opera-brasov-3
  • galade-balet-opera-brasov-4
 Luna FEBRUARIE a lui 2011 a fost gândită de regizorul Cristian Mihăilescu,a fi una specială pentru „îndrăgostiţi”…îndrăgostiţi de natură,de viaţă,de fiinţa dragă,de operă…. …. îndrăgostiţi de FRUMOS . Februarie la OPERA Brasov este o lună a concertelor:gala de operă,gala de operetă,gala de balet … o luna întreagă cu un program deosebit pentru un public deosebit: arii celebre, titluri celebre.


Etichete:

cultura , balet , opera , Opera Brasov , spectacol , Gala

Contact

Loc de desfășurare:

Strada Bisericii Romane Nr. 51, Brasov

0268419380; 0268415990; 0268415991

Urmează în Braşov 5637

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe