Adaugă
Publicitate

recomandat

Prezentare

Anul acesta România aniversează 20 de ani de la aderarea la Organizaţia Internaţională a Francofoniei. Cu această ocazie are loc spectacolul "Cabaret de l'impossible" luni, 11 martie 2013, la Centrul Cultural "Reduta" din Braşov. Spectacolul este subtitrat în limba română şi este pentru toate categoriile de vârstă.

Un spectacol despre francofonie: o poveste bretonă, agrementată cu puţin exotism din Réunion şi accent din Québec şi totul e rezolvat! Rezultatul nu este deloc unul previzibil: certuri, nervi, dar şi complicităţi. Asa începe aventura imposibilă a trei povestitori, aparţinând toţi aceleaşi generaţii, actori ai propriilor lor poveşti. « Francofoniile » lor se vor confrunta pentru a scoate în evidenţă diferenţele dintre ele, iar experienţele lor se vor amesteca pentru a ne purta către noi orizonturi.

Spectacolul este prezentat în România de reţeaua franceză - Institutele franceze şi Alianţele franceze şi susţinut de Ambasada Franţei la Bucureşti ; va fi jucat la Cluj, Braşov, Bucureşti, Iaşi, Piteşti, Sibiu şi Timişoara.

Cu:

  • Achille Grimaud – bretonul/ le Breton
  • Sergio Grondin – din Réunion /le Réunionnais
  • François Lavallée – din Québec…/ le Québécois

Regia şi scenografia spectacolului / la direction artistique et la mise en jeu : Maël Le Goff.

Bilete disponibile la Alianţa Franceză Braşov sau la Centrul Cultural Reduta cu o oră înainte de spectacol.


Etichete:

cultura , Centrul Cultural Reduta , spectacol , Alianta Franceza , Ziua Internationala a Francofoniei

Contact

Organizator:

Alianţa Franceză

Brasov, B-dul Eroilor, nr. 33

0368412179


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 6300

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe