Adaugă
Publicitate

Interviu cu tanarul decorator si iconograf Adrian Petrina

Prezentare

Adrian Petrina a studiat la Liceului de Artă Braşov în perioada 1997-2001 şi spera în prezent să urmeze o facultatea de artă. Între timp a lucrat ca muncitor necalificat pe şantier, şofer, pictor de mobilier, artist 3D şi grafician într-o agenţie de publicitate. Actualmente nu ştie care este pasul urmator, ştie însă să pictze icoane pe lemn, mobilier şi multe altele.

Ca mulţi alţi absolvenţi de liceu am avut de ales, ori a urma o facultate care în cazul meu presupunea resurse financiare pe care nu le aveam ori a-mi căuta un loc de muncă. Am ales a doua variantă dar cu gândul de a strânge bani pentru a-mi îndeplini astfel visul de a continua studiile superioare la o prestigioasă facultate de artă.

CONCURS

Sorin J. si Mirela vor primi fiecare cate o icoana realizata de Adrian Petrina.

Asteptam de la voi cate un e-mail in care sa mentionati si un numar de telefon pensonal. Intalnirea urmeaza sa aiba loc in zilele care urmeaza.

Ce poti castiga?

Adrian Petrina ne-a facut cadou icoana prezentata in interviul video de mai jos. Este un cadou special pentru noi fiind icoana realizata in timpul interviului.
La randul nostru o vom oferi, prin tragere la sorti, unei persoane care ne mentioneaza intr-un comentariu, in cadrul acestui articol, ce semnifica sarbatoarea Craciunului in viziune personala .

Asteptam mesajul tau pana duminica, 19 decembrie 2010, ora 18.


Vă invit să urmăriti interviul.

 

Alte informaţii aflaţi direct de la Adrian Petrina
tel.: 0723864413, e-mail: sau pe facebook.com


Etichete:

pictura , Interviu , Liceul de Arta , Adrian Petrina , icoane

Urmează în Braşov 5559