Adaugă
Publicitate

Ajutor şi FAQ

Ce trebuie să ştiu despre contul utilizatorului?

Pentru a afla ce poţi face pe iubescbrasovul.ro dacă ai cont, cum poţi interacţiona cu evenimentele şi entităţile din site dar şi cum sunt gestionate şi afişate datele din cont, accesează informaţile din aceasta pagină.

Ce pot face pe iubescbrasovul.ro dacă am cont?

Concret, ce poți face pe iubescbrasovul.ro sau de ce să îți faci cont?

 • Îți poți prezenta evenimentul pe care îl organizezi apelând la pagina de adăugare eveniment iubescbrasovul.ro/adauga. Cu un gram de atenție acțiunea pe care o prezînți poate să fie atractivă. Trebuie să ai cont în site iubescbrasovul.ro/conectare.
 • Dacă nu organizezi un eveniment însă vrei să îți prezînți locul din Brașov atunci accesează pagina de adăugare entitate iubescbrasovul.ro/adauga-entitate.
 • Ai posibilitatea să îți personalizezi grafic (cu fundal, galerie de fotografii...) articolele sau să dezvolți o campanie de publicitate prin bannere sau advertoriale. În pagina pentru publicitate găsești mai multe informații iubescbrasovul.ro/publicitate.
 • Dacă nu ai întregul material pentru a publica un articol atunci îl poți salva ca ciornă pentru a-l finaliza mai târziu.
 • Ulterior îți poți modifica informația din articole, poți schimba afișul, reprograma evenimentul ș.a.m.d. Pagina pentru modificare o poți accesă din pagina articolului sau din lista de articole asociată contului tău iubescbrasovul.ro/articole.
 • În cazul în care nu ai un afiș pentru articol atunci în pasul de adaugare înformație ai posibilitatea să îți concepi un afiș în doar câteva secunde.

În plus:

 • Poți să îmbunătățești înformația din articole, dacă consideri că anumite lucruri nu sunt clare sau sunt greșite. Ai posibilitatea să raportezi un articol. Sub titlul fiecărui articol găsești "Îmbunătățește / Sesizează".
 • Ai întrebări cu privire la achiziționarea de bilete, orarul locului, servicii oferite ș.a.m.d. ? Prin intermediul mesageriei poți intra în dialog cu organizatorii evenimentelor sau cu locurile din Brașov. 

Situaţii extreme

În completarea celor menţionate în "Situaţii extreme din Termeni şi Condiţii" trebuie să aveţi în vedere faptul că iubescbrasovul.ro poate lua o serie de măsuri precizate mai jos. În funcţie de situaţie utilizatorul este atenţionat prin intermediul mesageriei personale şi prin email sau telefonic. 

Modificarea unui articol se produce dacă:

 • informaţia, parţială sau integrală, dintr-un articol este incompletă sau greşită.
 • conţine elemente vizuale deranjante.

Ştergerea sau anularea unui articol se produce dacă:

 • conţinutul prezintă informaţii ilegale sau informaţii deranjante.
 • informaţia nu este reală.
 • în cazul evenimentelor când prezentarea este superficială spre deloc.

Ştergerea sau blocarea unui cont se întâmplă atunci când utilizatorul: 

 • persistă în a prezenta conţinut greşit sau incomplet şi nu se conformează atenţionărilor din partea iubescbrasovul.ro.
 • prezintă conţinut ilegal sau vizibil deranjant
 • agresează, ameninţă sau calomniază un alt cont din site.
 • face spam prin intermediul mesageriei sau în secţiunea de comentarii din paginile articol.

În funcţie de alte situaţii aceasta informaţie se va actualiza.

Îmbunătăţeşte informaţia

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Poţi să îmbunătăteşti un articol dacă informaţia îţi aparţine însă articolul nu este atribuit contului tău (nu îţi apare în lista de articole adăugate). Ne atenţionezi prin campul "Detalii aferente sesizării" şi "Relația ta raportată la articol" urmând ca apoi să îţi atribuim articolul. Trebuie însă să ne contactezi cu o adresa de e-mail oficiala, ex. nume@denumire-entitate.ro, sau adresa de e-mail să fie publică pe siteul oficial al entităţii.

Poţi să îmbunătăţeşti un articol fără a cere să iti fie atribuit, în cazul în care sunt anumite greşeli sau daăa informaţia respectivă pur şi simplu nu este actualizată.

Tot prin acest formular ne poţi sesiza cu privire la anumite nereguli ce ţin de articol.

Datele din contul utilizatorului

În acest moment toate datele din contul utilizatorului nu sunt publice şi nu sunt utilizate în alte scopuri de iubescbrasovul.ro. La momentul oportun vom anunţa eventualele modificări ce tin de vizibilitatea conturilor în site.

Există o excepţie, de afişare a informaţiei in site, dar este alegerea utilizatorului. Vezi "Adresa de e-mail si telefonul utilizatorului" sau "Datele de contact suplimentare" pentru a intelege cum functioneaza aceasta afisare.

Adresa de e-mail şi telefonul utilizatorului

Pentru a adăuga evenimente şi entităţi în iubescbrasovul.ro sau pentru a comunica prin mesageria internă, trebuie să ai completate corect urmatoarele informaţii: nume, adresa de e-mail şi telefon.

În paşii de adăugare articole poţi bifa să fie afişate datele personale de contact în sectiunea aferentă din pagina artico. Pentru acest lucru trebuie să bifeazezi "afișează datele personale în zona de contact a evenimentului".
La realizarea unui articol în site automat esti persoana de contact, în secțiunea de contact din articol, indiferent dacă ai bifat sau nu afișarea acestor date. Adresa de e-mail nu este publică.

Totuși, nu este nevoie să repeți datele de contact dacă sunt identice cu ale unui organizator.

Datele de contact personale sunt folosite la nevoie doar de echipa iubescbrasovul.ro atunci când apar situaţii ca cele prevăzute în "Situatii extreme"

Revendică un articol

Dacă un articol (eveniment sau entitate) îţi aparţine şi doreşti să îl administrezi trebuie să ne contactezi prin intermediul facilităţii "Îmbunătăţeşte informaţia" sau prin datele din pagina de contact a siteului.
Ne atenţionezi prin campul "Detalii aferente sesizării" şi "Relația ta raportată la articol" urmând ca apoi să îţi atribuim articolul.

Trebuie însă să ne contactezi cu o adresă de e-mail oficială, ex. nume@denumire-entitate.ro, sau adresa de e-mail să fie publică pe siteul oficial al entităţii.

Urmează în Braşov 5749