Adaugă
Publicitate

Manifest: mass-media si lipsa de profesionalism

Prezentare

Este o perioada de criza in care aratam catre ceilalti” cat au furat, cum au furat, ca sunt patati politic dar la noi nu ne uitam.Noi” nu furam, noi nu executam ordine de sus fara sa ne impotrivim, noi nu mimam ca muncim. Mass-media, caci despre ea discutam in articolul nostru, este un factor de informare, de manipulare, de control asupra maselor. Cei multi nu stiu, cei multi nu analizeaza, ei doar inghit de cele mai multe ori “momeala”, o consuma. Atat?

Cat despre obiectivitatea informatiilor publicate, despre verificarea lor si de munca de a le obtine, este un alt punct de vedere care ar trebui sa discrediteze jurnalistii. Se copiaza masiv din site-urile si ziarele nationale, cu nesimtire chiar, fara ca nici macar sa se mentioneze sursa. Pare usoara munca de jurnalist privita in acest fel, nu-i asa?

Mass-media locala” (sper sa se vada clar ghilimelele) este lipsita de obiectivitate, lipsita de o etapa elementara in redactarea articolelor in site si anume aceea de a munci, de a sapa, de a procura ea informatia. De cativa ani asist cum presa locala scrisa si online se limiteaza sa copieze, sa isi revendice informatia. Ma refer strict la evenimente, la o mare parte din evenimente. Chiar si revistele periodice, vestitele reviste periodice difuzate gratuit prin pub-uri, nu fac altceva decat sa bage mana.

Sunt si profesionisti care isi fac treba cum trebuie, care sunt bine documentati si intentionati, insa sunt din ce in ce mai putini.
Nu vreau sa generalizez insa sunt tot mai multe oi negre in mass-media din Romania, nesimtirea devine tot mai mare, nu mai putem discuta de respect si fair-play.

Ati mintit poporul cu televizorul, ziarul, site-ul…

Cred ca nivelul de nesimtire este atat de ridicat incat si acest articol urmeaza sa fie trecut cu vederea.

Felul cum va desfasurati activitatea acum, dragi falsi jurnalisti, urmeaza sa va marcheze intreaga cariera dar cum Romania este marcata de lipsa de profesionalism de la A la Z, probabil ca nu veti realiza niciodata acest lucru.

PS: ajunge sa cititi doar textele bold, si ati inteles mesajul.

 

Poti adauga informatie in site, accesand pagina aferenta sau ne poti contacta prin formularul de contact online.
Reproducerea integrala sau partiala a materialelor de pe acest site este permisa numai cu acordul IubescBrasovul.ro

Urmează în Braşov 5536