Adaugă
Publicitate

Prezentare

„Soțul soției mele”, de Miro Gavran – un spectacol de Anca Maria Colteanu, luni, 11 aprilie in Deane`s Irish Pub & Grill, ora 20:00.
Cu Darius Daradici, Liviu Cheloiu, Teodora Calagiu / Ana Maria Carablais.
Descriere „Soțul soției mele”
În localitatea Split, se întâmplă ca într-o zi să apară la domiciliul lui Luka (fost marinar, căsătorit cu Eva în prezent),un domn care pretinde că este soțul soției lui Luka. Acesta spune că se numește Tony și încearcă să-l determine pe Luka să renunțe la Eva. Din momentul intrării în scenă a personajului Tony, piesa este structurată într-o cascadă de întâmplări comice , cu răsturnări de situații dinamice și amuzante.

Cei doi bărbați disperați că sunt căsătoriți cu aceeași femeie trec prin toate posibilitățile de a-și salva viețile în legătura cu această neplăcută întâmplare, dar ajung la concluzia că e mai bine să lase lucrurile așa cum erau înainte de a afla unul de celălalt. Peste mai mult de doi ani Luka se trezește din nou la ușă cu Tony, care-i spune că Eva îi înșeală cu tatăl copilului ei, pe care îl credeau mort.

La un moment dat, Eva ajunge acasă și este confruntată de cei doi soți ai ei, care o pun să alege între ei. Ea spune că nu poate alege și mai bine renunță la amândoi.

Puși în fața acestei situații, Tony și Luka renunță la presiuni și acceptă în final pătratul amoros.

Accesul în pub se realizează începând cu ora 19.00.

Informații și rezervări la 0734010203
Pret bilet: 20 lei anticipat, 25 lei in ziua evenimentului.
Va asteptam cu mare drag!

Contact

Organizator:

Deane's Irish Pub

str. Republicii, nr. 19, 5000, Brasov, beirish@deanes.ro

0734010203; 0268416478


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

str. Republicii, nr. 19, 5000, Brasov, beirish@deanes.ro

0734010203; 0268416478

Urmează în Braşov 6378

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe