Adaugă
Publicitate

Prezentare

Ce poate fi mai comic decât aventurile unor animăluțe haioase și puse pe șotii care au o misiune importantă de îndeplinit în așteptarea Paștelui? Așadar, trei iepurași, un urs, un lup și o vulpe sunt cei care, în încercarea lor de a traversa pământul pentru a ajunge la bătrânul iepuraș din Pădurea Fermecată pentru a-i duce dulciuri și ouă colorate pentru copii, vor trece printr-o serie de peripeții care mai de care mai amuzante.

Vor cântă și vor dansa în drumul lor pentru a face că misiunea să fie cât mai ușoară, deși … între noi fie vorba … din cauza lupului buclucaș, nu va fi deloc așa. O vor duce oare la bun sfârșit?

Vino alaturi de noi la spectacolul Aventuri în pădurea iepurașului de Paște să aflăm împreună aventurile animăluțelor haioase. Haideți să dăm o mână de ajutor animăluțelor, să reușească să treacă de lupul cel buclucaș, pentru a ajunge la bătrânul iepuraș din Pădurea Fermecată, să le ducă dulciuri și ouă colorate copiilor.

Spectacolul va avea loc în data de 31 Martie, de la ora 18:00

Durata spectacol: 1 ora

Vârsta recomandata: 3+

Locatie: Centrul Cultural Reduta

Preț bilet: 35 lei (menționăm că pe un bilet poate sa intre o singură persoana; pentru siguranța tuturor spectatorilor în caz de pericol, conform legislației în vigoare, nu se permite sa fie ținuți în brațe copii).
Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a Centrului Cultural Reduta sau online pe biletebrasov.ro

Spectacolul este pus în scenă de Trupa Yuppie Art din București. Aceeași trupa a susținut în cadrul proiectului nostru Acasa la Moș Crăciun organizat în luna decembrie 2017, spectacolul de iarna Gașca lui Moș Crăciun.

Contact

Organizator:

Centrul Cultural Reduta

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe