Adaugă
Publicitate

Prezentare

In perioada 25-28 august se va desfasura la Sala Sporturilor, Targul International Brasov 2004, organizator MEDIORG si Expo Center.
Profilul targului este unul general, oferind astfel firmelor interesate noi oportunitati de afaceri si posibilitatea de a intalni parteneri de afaceri din tara si din strainatate. Targul este accesibil publicului, zilnic intre orele 10.00 si 18.00

Cu aceasta ocazie, la hotel Aro Palace in ziua de 26 august are loc un "Program pentru parteneriat economic de investitii ungaro-roman" unde vor fi prezenti printre altii: primarul Brasovului Dl. George Scripcaru, presedintele Camerei de Comert si Industrie a judetului Brasov ( CCIBv ), Dl. MirceaFlorescu, presedintelui Consiliului Judetean Brasov, Dl. Aristotel Cancescu, presedintelui Consiliului Judetean Covasna Dl. Demeter Jᮯs, presedintelui Camerei de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Bacau, Dl. Doru Simovici, directorului Fondului de Capital de Risc CORVINUS din Ungaria, Dl. MᲫ Pr si nu in ultimul rand sefului retelei ITD Hungary din Romania, Dl. Halᳺ Jᮯs.

Recomandare:

Urmează în Braşov 6386

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe