Adaugă
Publicitate

intre 10:00 si 18:00 Program complet

Festival

Braşov Business Park

Kron-Tour Expo

7,5 lei

0268 414172

Imbunatățește Sesizează

2762 1

Prezentare

Kron-Tour Expo Fairs & Exhibitions, divizia specializata in organizarea de evenimente a Kron-Tour Lufthansa City Center va invita in perioada 8-11 mai 2014 la cea de-a doua editie a evenimentului “Salonului Auto Brasov”, gazduit de Brasov Business Park.
La acest eveniment vor participa specialisti din industria auto, respectiv: dealeri si producatori de automobile si autoturisme, automobile ecologice cu tehnologia hibrid, autovehicule utilitare, piese auto, motociclete de viteza si enduro, moto-scutere, banci, etc.

Sanpetru Residence s-a alaturat celei de-a doua editii a Salonului Auto Brasov, in calitate de Partener Oficial. Primaria Brasov si Inspectoratul Judetean de Politie Brasov sustin acest eveniment in calitate de parteneri.
Un fapt deloc de neglijat este ca expozantii au pregatit numeroase oferte speciale pentru cei interesati.
De asemenea, cei care vor trece pragul acestui eveniment, vor avea ocazia de a se intalni cu invitati speciali si vor avea parte de multe alte suprize.


Etichete:

expozitie , targ , auto , Brasov Business Park , Kron-Tour Expo , Salonul Auto Brasov

Contact

Organizator:

Kron-Tour Expo

Str. Ionescu Crum nr. 1 cod postal 500446, Brasov langa (Canam Steel si Mobexpert)

0268414172


Loc de desfășurare:

Str. Ionescu Crum nr. 1 cod postal 500446, Brasov langa (Canam Steel si Mobexpert)

Urmează în Braşov 6378

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe