Adaugă
Publicitate

intre 10:00 si 16:00 Program complet

Educaţie

Hotel Aro Palace

Fapte

intrarea este gratuită

Imbunatățește Sesizează

1883 1

Prezentare

Interviuri de angajare pe loc, competiții contracronometru și peste 1.500 de oportunități de carieră. Miercuri și joi are loc Târgul de Cariere Brașov

Brașovenii interesați de carieră și creștere profesională sunt așteptați miercuri și joi, 12-13 aprilie, la Târgul de Cariere (TdC), eveniment care va reuni 40 de companii și organizații care au disponibile peste 1.500 de locuri de muncă, internshipuri și stagii.

Candidații își pot testa nivelul de limbă germană în cadrul competițiilor contracronometru Speed Challenge organizate în cadrul târgului. Mai mult, participanții au șansa de a învăța noțiuni de digital marketing la Atelierul Digital Google și de a-și construi propriul joc de X & 0 cu Android Studio într-un workshop organizat de Cerner Corporation.

În ce domenii sunt joburi disponibile

Companiile care participă la Târgul de Cariere Brașov caută economiști, IT-iști, ingineri, analiști de business, specialiști recrutare, manageri, specialiști achiziții, designeri, personal tehnic, contabili, fotografi, operatori de telefonie și altele. În plus, la mare căutare sunt cunoscătorii de limbi străine: engleză, franceză, germană, italiană, daneză, suedeză, norvegiană, finlandeză.

Quin caută economiști, ingineri și analiști măsurători metrologice, Teleferic Grand Hotel vrea să angajeze electricieni, ospătari și personal pentru hotel, iar Draexlmaier recrutează pasionați și specialiști în domeniul auto & automotive. Hornbach îi așteaptă în echipă atât pe cei care abia au terminat studiile, cât și pe cei care au deja experiență în muncă, iar Azets Insight are disponibile posturi în contabilitate, căci își extinde activitatea și va deschide un nou punct de lucru în Brașov.

Angajări importante fac, printre altele, și companiile Preh, Schaeffler, Star Transmission & Star Assembly, Veo Worldwide Services, Arvato Bertelsmann, Cerner Corporation, ProCredit Bank, CGS Romania, CON-A, Kastamonu, KUKA Systems, Lugera, METRO SYSTEMS Romania.

„Oportunitățile disponibile sunt foarte variate. Companiile care caută noi colegi vin din domenii diverse: producție, IT, sector bancar, auto & automotive, recrutare, servicii, consultanță, construcții, imobiliare, vânzări, retail. Am pregătit și multe competiții și concursuri”, spune Corina Brândușan, PR Managerul Târgului de Cariere.

Pentru prima dată la Brașov, în cadrul TdC va fi amplasat Standul de Demisii, locul unde candidații vor putea discuta cu recrutorii despre viața lor profesională și vor putea decide dacă jobul actual e cel potrivit pentru ei.

Participă la workshopurile TdC

Candidații interesați de carieră și creștere profesională pot participa la două workshopuri organizate de Google România, Fundația Leaders și Cerner Corporation.

Atelierul Digital Google - Demonstrativ

12 aprilie ora 10:00, Aro Palace (Sala Europa 3)

Introducere în Programare pe Android by Cerner

13 aprilie ora 14:00, Aro Palace (Sala Europa 3)

Înscrieri la cele două workshopuri se fac aici: http://targuldecariere.ro/brasov/seminarii.

Susține cercetarea și bucură-te de suprizele TdC

Târgul de Cariere se implică anul acesta în susținerea cercetării. Astfel, candidații și companiile pot dona pentru a susține acest domeniu. Campania Cutting-Edge Research (CER) își propune să susțină cercetarea în România și să le arate tinerilor că și în țară îți pot construi o carieră de succes. Campania are ca scop strângerea de fonduri pentru organizarea unei școli de vară la care vor participa tineri olimpici la fizică.

Organizatorii TdC pregătesc premii și surprize pentru participanți: un weekend la Poiana Brașov, abonamente la UNTOLD festival și vouchere la Street Food Festival.

Târgul de Cariere Brașov are loc miercuri și joi, 12 și 13 aprilie 2017, la Aro Palace. Accesul este liber. Toate detaliile despre Târgul de Cariere și oportunitățile profesionale sunt pe www.targuldecariere.ro.

Contact

Organizator:

Fapte

Cluj, str. Brutarilor, nr. 16


Contactează realizatorul articolului

Corina Brandusan

0745018099

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Strada Muresenilor nr. 12, cod postal 500030, Brasov

0268477664, 477874

Urmează în Braşov 6386

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe