Adaugă
Publicitate

intre 11:00 si 13:00 Program complet

Educaţie

Centrul Cultural Reduta

Centrul Cultural Reduta

intrarea este gratuită

Imbunatățește Sesizează

1232 0

Prezentare

Asociația Culturală pentru Educație prin Artă organizează la Centrul Cultural Reduta,în data de 22 octombrie, de la ora 11.00, spectacolul ,,S. O. S. Dispar poveștile'', co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN) și prezentat de Unteatru de Copii.

S.O.S. Dispar poveștile se bazează pe piesa cu același titlu scrisă de Oana Răsuceanu, îi are în distribuție pe actorii Irina Velcescu, Adina Lucaciu, Lavinia Pele, Andrei Barbu și prezintă povestea unei fetițe de 7 ani, Mara, care iubește poveștile. E înconjurată de cărți, de cuvinte, de personaje care îi sunt prieteni buni, dar într-o zi cuvintele dispar și în urmă rămân doar niște pagini goale.

Ce au toate aceste povești în comun? Dispariția. Ce anume le face să dispară? Este vorba de poluare, de pădurile tăiate, apele invadate de plastic, încălzirea globală. Prin mici gesturi și acțiuni concrete în direcția protecției și salvării mediului înconjurător, Mara redă speranța și readuce cuvintele înapoi, în paginile cărților de povești.

Vârsta recomandată: 5 – 10 ani.

Intrarea este liberă.

Contact

Organizator:

Centrul Cultural Reduta

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 6381

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe