Adaugă
Publicitate

Prezentare

Sâmbătă, 17 septembrie, Muzeul de Etnografie Brașov și Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului își deschid porțile pentru a bucura publicul cu expoziții și ateliere interactive.

La Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului, publicul este invitat într-o călătorie scrisă pe cămășile tradiționale, pentru a descoperi simbolurile ancestrale: soarele, coarnele berbecului, arborele vieții, șarpele etc. „O călătorie scrisă pe cămăși”, parte a conceptului expozițional „Ia și cămașa de acasă”, pune în valoare patrimoniul cultural al comunităților etnice brașovene.

De asemenea, vizitatorii vor putea participa cu înscriere prealabilă la atelierele interactive „Poveștile Brașovului” - sesiuni de povești și legende locale repovestite pentru copii, părinți și bunici, între orele 11:00 – 13:00. Participarea la ateliere se face pe bază de înscriere, în limita locurilor disponibile, la numărul de telefon: 0268.475.565 (Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului, în intervalul orar 10.00 – 18.00).

Evenimentul face parte din proiectul „Zilele patrimoniului imaterial brașovean”, cofinanțat de Primăria Municipiului Brașov, iar participarea este gratuită.

Contact

Organizator:

Muzeul Civilizatiei Urbane

Piata Sfatului nr.15, Brașov

0268.475.565


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Piata Sfatului nr.15, Brașov

0268.475.565

Urmează în Braşov 6381

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe