Adaugă
Publicitate

- intre 15:00 si 17:00 Program complet

Cultură (expoziție, lansări...)

Turnul Alb

Biblioteca Judeţeană

intrarea este gratuită

Imbunatățește Sesizează

2616 1

Prezentare

Biblioteca Judeţeană „George Bariţiu” Braşov, împreună cu Asociaţia Culturală Artessentia, vă invită marţi, 15 septembrie 2015, ora 15.00, la Turnul Alb, la vernisarea expoziţiei de artă contemporană „Artă. Memorie. Restituire”, realizată în cadrul proiectului cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Vă aşteptăm la un eveniment cultural deosebit, în care veţi avea ocazia să vedeţi creaţii de artă vizuală în cele mai diverse tehnici şi pe care mai diferite suporturi, inspirate de ornamentica simbolică tradiţională din Ţara Bârsei.

Orice expoziţie, chiar itinerată doar, intră în dialog cu noul spaţiu de expunere, cu lumina şi culoarea lui, schimbându-se şi căpătând alte semnificaţii. Astfel, piesele restituie nu numai înţelesul uitat al semnelor, dar şi rostul Turnului Alb, monument istoric mărturie a trecutului, dar şi dovadă a felului cum putem integra trecutul într-un discurs artistic inovator. O operă de restituire care priveşte spre viitor!

Prezenţa dumneavoastră ne onorează!

Contact

Organizator:

Biblioteca Judeţeană

Biblioteca Judeţeană "George Bariţiu" şi Casa Baiulescu B-dul Eroilor nr. 33-35, cod 500036 Braşov

0268419338, 0368450031


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Intre Drumul Poienii si Dupa Ziduri, langa Bastionul Graft

Urmează în Braşov 6378

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe