Adaugă
Publicitate

Prezentare

Uniunea Artiștilor Plastici
Galeria Europe, Brașov
Vernisaj expoziție pictură Galeria Europe

Galeria Europe (UAP Brașov) are plăcerea să vă invite vineri, 18 Martie, la ora 18:00, pe strada Mureșenilor nr. 1, Brașov, la vernisajul expoziției personale „MEREU: 8 Rue Seveste, 75018 Paris”, semnată Ioana Niculescu-Aron. Expoziția este o continuare a solo show-lui cu același titlu de la Galeria GoContemporary Art, București, din luna Ianuarie. Galeria va lua forma unui hotel, atmosfera fiind redatată de către tânăra artistă cu ajutorul limbajului artelor vizuale: pictură încadrată într-un anumit context – o modalitate de expresie familiară cinemaului. Începând cu Miercuri, 16 Martie, până în momentul vernisajului, Vineri, 18 Martie, galeria va găzdui performance-ul artistei: "Atelier în vitrină".
În vârstă de 22 de ani, Ioana a expus lucrări în peste 15 galerii din România, Germania, Statele Unite și Italia. În prezent este beneficiară a unei burse la Universitatea de Arte de la Strasbourg-Mulhouse (Haut École des Arts du Rhin), Franța.
In contextul sincretismului artistic contemporan, artista afirmă că: ,,Astăzi pentru mine pictura este COLAJ. Pictura este colaj de SPAȚIU, OXIGEN ȘI LUMINĂ. Oamenii aleargă toți spre urban, spre metropolă. Orașul este COLAJ de gânduri în antiteză, aglomerate unele lângă celelalte – care ajung să funcționeze împreună. Esența devine o multitudine de arte. Toate elementele sunt înglobate într-un întreg – o structură arhitecturală, pe care eu o numesc HOTEL”.
Președinte UAP Brașov
Nicolae Daicu

Contact

Organizator:

Uniunea Artistilor Plastici Brasov

Str. Poarta Schei nr. 1, cod postal 500020, Brasov

0368807814


Contactează realizatorul articolului

Magda Vacariu

+40755563370

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Strada Muresenilor, Nr.1, Cod postal 500030, Brasov

0268415359

Urmează în Braşov 6387

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe