Adaugă
Publicitate

recomandat

Prezentare

Proiectul “Oraşul Memorabil” continuă cu a treia ediţie programată pentru luna noiembrie a acestui an, la Braşov. Pentru cei care ştiu mai puţine despre eveniment, acesta reprezintă o expoziţie cu imagini vechi şi noi ale Braşovului, a căror sursă de provenienţă o reprezintă albumele locuitorilor.

Aşadar, până în 15 septembrie ne aflăm în perioada de strângere a fotografiilor şi cărţilor poştale care vor alcătui noua colecţie a expoziţiei.
Condiţiile de participare sunt simple: imaginile trebuie să fi fost realizate în Braşov anterior anului 2012. Nu doar imaginile vechi sunt relevante; şi cele mai noi pot fi interesante în măsura în care au ceva de spus despre oraş. Dacă în fotografie apar şi persoane (cei care le trimit, rude sau prieteni), imaginile vor fi şi mai potrivite, pentru că redau şi atmosfera momentului surprins. Informaţiile alăturate fotografiilor sunt binevenite.

Imaginile se pot aduce la sediul nostru pentru copiere sau se pot trimite scanate pe e-mail până la data de 15 septembrie 2012. Imaginile vor fi selectate pentru expoziţie şi, în paralel, vor fi prezentate pe site-ul proiectului, unde se află acum şi cele din ediţiile anterioare. Toate imaginile aduse vor fi restituite după copiere, iar în expoziţie vor fi prezentate copii ale originalelor, reproduse la o calitate fidelă.
Expoziţia se va desfăşura în Braşov, în aer liber.

Organizator: Ordinul Arhitecţilor din România – filiala Bv-Cv-Hr
Braşov, str. Şirul Beethoven, nr.2 (lipit de Poarta Schei) tel. 0268 471438, program: luni – vineri, 9.30–15.30
e-mail: , www.orasulmemorabil.ro


Etichete:

cultura , expozitie , OAR , comunitate , Ordinul Arhitectilor din Romania , Orasul Memorabil , Ovidiu Talos , Miruna Stroe

Contact

Organizator:

OAR BV-CV-HR

Sirul Beethoven, nr. 2, Brasov (lipit de Poarta Schei)

0268 511900, 0268 471438


Loc de desfășurare:

Sirul Beethoven, nr. 2, Brasov
(lipit de Poarta Schei)

0268 511900, 0268 471438

Urmează în Braşov 6387

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe