Adaugă
Publicitate

Prezentare

Adrian Stoenică picteaza in tehnica pastel pe carton de peste 30 de ani. Are la activ un numar impresionant de expozitii in mai multe orase ale tarii, iar in aceasta perioada, prin tablourile sale, va invita la o calatorie in lumea culorilor, la Galeria Europe (str Muresenilor nr 1, vizavi de Piata Sfatului), zilnic intre orele 10-20. Expozitia cu titlul "Viata la tara" poate fi vazuta pana pe 15 iulie iar intrarea este libera.

Alaturi de peisajele in pastel, la aceasta expozitie veti gasi si o serie de fotografii realizate de fiul artistului, Ioan Stoenică. "Pe poteci, spre inima ta!" este incercarea tanarului artist de a apropia oamenii de natura, de a le face cunoscute locuri si peisaje pe care multi nu le-au vazut niciodata. Ioan Stoenică este și realizatorul emisiunii de drumetie "Pe poteci, spre inima ta!", difuzata la TVS Brasov si pe internet.

Contact

Organizator:

Uniunea Artistilor Plastici Brasov

Str. Poarta Schei nr. 1, cod postal 500020, Brasov

0368807814


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Strada Muresenilor, Nr.1, Cod postal 500030, Brasov

0268415359

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe