Adaugă
Publicitate

de la 15:22 Program complet

Conferinţă, Seminar

Garden Club Brasov

intrarea este libera insa este nevoie de inscriere

Imbunatățește Sesizează

1537 0

Prezentare

Ca toate celelalte evenimente de business si aceasta prima editie Internet Expo si Internet Express din Brasov a avut ca scop principal stabilirea de contacte intre expozanti si participantii interesati de mediul virtual.
Iata cateva fotografii de la eveniment:

  • Internet Express este conceput din 10 semniarii a cate 20 minute urmate apoi de intrebari din partea celor prezenti in sala.
  • La Internet Expo sunt prezentate prezinta produse si servicii specifice internetului.

Cele doua evenimente, care fac parte din suita de evenimente OBF - Online Business Forum Brasov 2011, se vor desfasura la Garden Club, joi, 26 mai, intre orele 10-17.
Pentru inscriere la eveniment completeaza formularul.

Ne gasiti la eveniment, masa nr. 6, pe noi cei din Iubesc Brasovul, pentru a ne cunoaste, pentru a discuta mai multe despre viitoare proiecte :) 


Etichete:

Aro Palace , Casa Baiulescu , internet , Geek Meet , underclick.ro , Claudiu Gamulescu , web , Arena Ursilor , Fundatia Post Privatizare , Online Business Forum , OBF , Garden Club , Internet Expo , Internet Express

Contact

Loc de desfășurare:

B-dul Grivitei A48 (la iesire din Brasov catre Sighisoara)

0268470770

Urmează în Braşov 6381

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe