Adaugă
Publicitate

- intre 12:00 si 22:00 Program complet

Concert & Party

intrarea libera

0727.907.299

Imbunatățește Sesizează

1122 2

Prezentare

Izvor FEST 2022, editia a II-a
Locație: cartier Izvor
Perioada: 17-21 August 2022

Ediția a II-a a evenimentului „Izvor FEST” va avea loc în perioada 17-21 August 2022 și va aduce pe scena artiști precum ZDOB si ZDUB, TARAFUL DE LA VARBILAU, Triplu Steker, Trupa 6, Watzzy, Smart Band, Za Band, dj Alinul, dj Tudor Constantinescu, dj Cosmin Soare, Disco Bicuit, dj Minu, Cosmin Fogoros & Alex Modoi, dj Doru Hancu, dj Luci Samuila, dj Sorin Deaconu, mr. Xanax, Urban DJs, Teatrul Strada (teatru de papusi), Biluta cu petreceri, Magicianul Robert Enuca.

„Izvor Fest se bucura de stand-uri tip foodtruck, bar cu dozatoare de bere, dj’s, artisti, locuri special amenajate pentru copii, dar si o zona de relaxare pentru adulti. Este un eveniment pentru comunitate si s-a nascut din dorinta de socializare si de distractie.

In cadrul festivalului vizitatorii se vor bucura de prezenta parapantistilor care vor decola de pe Bunloc si vor ateriza in zona festivalului, in fiecare zi de festival, in functie de vreme. Parada aviatica va fi in data de 20 August si in premiera avioanele vor fi fotografiate la apus, la fel si balonul cu aer cald. Doritorii pot opta, contra cost, pentru un zbor cu balonul cu aer cald care va fi ancorat. Peste 2000 de metri patrati de loc de joaca pentru cei mici. Tobogane gonflabile, ringhispil cu lanturi, carusel cu masini si cai, bungee trambulina, magicieni, face painting, animatie pentru copii si alte surprize pe care le-au pregatit organizatorii. Streetfood cu mâncare variată: fructe de mare, burgeri, mâncare mexicană, live cooking Pasta&Pizza, mâncare tradițional românească, bar areas by Yagher Chalet & more”, au declarat organizatorii.

Informatii suplimentare pe https://www.facebook.com/IzvorFest/
https://www.izvorfest.ro


Etichete:

Brasov , izvor fest , concert zdob si zdub , 2022

Urmează în Braşov 6387

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe