Adaugă
Publicitate

de la 09:16 Program complet

Competiţie & Sport

Livada Postei

accesul este gratuit

0740199309

Imbunatățește Sesizează

3433 0

Prezentare

Cea mai longeviva competitie rutiera din tara deschide din nou sezonul competitional in Campionatul National de Raliuri Dunlop. Organizatorii brasoveni mizeaza pe un traseu clasic, aplicand dictonul “formula castigatoare nu se schimba”, dar condimenteaza intrecerea cu o serie de noutati atractive, propunandu-si ca intrecerea de la poalele Tampei sa se apropie cat mai mult de fanii raliurilor si de echipaje.

In itinerariul Tess Rally Romtelecom regasim probele speciale celebre Poiana, Paraul Rece si Babarunca, proba regina de 27 de km care trece in judetul Prahova, dar si revenirea superspecialei din centrul Brasovului, un succes la fiecare includere in programul competitional. Aceasta proba va purta numele Romtelecom Brasov Rally Show si se va disputa pe un circuit amenajat in Centrul Istoric al orasului gazda, trecand chiar prin fata cladirilor Primariei si Prefecturii, doua simboluri ale Brasovului si gazda a institutiilor care au pus umarul alaturi de organizator la desenarea editiei 2014 a raliului in inima orasului de sub Tampa.

Doua probe de noapte, in afara Romtelecom Brasov Rally Show, vor reprezenta o provocare deosebita pentru participanti. Cele doua speciale, Valea Ohabei si Poiana Marului nu au mai fost alergate de patru ani in aceasta configuratie, iar profilul diferit fata de celelalte probe ale raliului, suprafata denivelata si capcanele lansate de vizibilitatea unei probe de noapte pot oricand oferi surprize.

Cea mai importanta noutate o reprezinta revenirea in Piata Sfatului, unde vor avea loc startul festiv si festivitatea de premiere a Tess Rally Romtelecom. Raliul revine aici dupa exact 10 ani.

Parcul de service primeste si el o actualizare, pentru a fi la cele mai inalte standarde pentru o competitie de raliu de anvergura si va fi localizat la Sala Sporturilor, o cladire noua si moderna, care ofera o parcare vasta proaspat amenajata.

Program:

  • 20 martie, ora 19:30, prezentare in Piata Sfatului
  • 21 martie, ora 20. Brasov Rally Show la Modarom
  • 22 martie, ora 9:16, Start de la Livada Postei
  • 22 martie, ora 16:27, Start din Poiana Brasov
  • 22 martie, ora 18:30, Sosire in Piata Sfatului


Organizator: ASC Auto Blic.


Etichete:

competitie , Sport , Raliul Brasovului , raliu

Urmează în Braşov 6382

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe