Adaugă
Publicitate

intre 08:00 si 16:00 Program complet

Competiţie & Sport

Masivul Postavarul

100 lei online sau 140 lei la fata locului

Imbunatățește Sesizează

2529 0

Prezentare

În perioada 13-15 septembrie 2013 are loc Avalanche On The Rocks 2013, competiție MTB, având punct de plecare Masivul Postavarul, între Cabana Postavarul și vârful Postavarul, urmând ca sositea să aibă loc în Brașov.

În primul rând înseamnă inovație în peisajul românesc de MTB. Vorbim despre un start în masă din Masivul Postăvarul de la 1.740m, o coborâre dinamică pe un traseu de aproape 12 km care se încheie la 610 m, aproape de centrul Brașovului. Vorbim despre un grad ridicat de complexitate în ceea ce privește traseul în sine, care va testa riderii din toate punctele de vedere: tehnică pe porțiunile de coborâre abruptă, rezistență pe porțiuni de urcare şi viteză pe porţiunile lungi, porţiuni pe care se vor atinge viteze de 60-70 km/h. Și mai vorbim despre STARTUL ÎN MASĂ unde riderii din diverse medii, cu un istoric diferit și cu diverse nivele de antrenament se vor alinia în condiții egale, fiecare luptând umăr la umăr pentru a trece primul linia de sosire. Toate aceste aspecte formează premisele pentru o competiție MTB de mare calibru – Avalanche On The Rocks, Brasov 2013.

Informații actualizate găsiți pe site-ul aferent evenimentului.


Etichete:

competitie , Sport , Poiana Brasov , montainbike , On The Rocks , MTB , Masivul Postavarul

Contact

Loc de desfășurare:

Din Poiana Brasov se poate utiliza telecabina pana sus. Pentru ”curajosi” se poate merge lejer si pe jos.

Urmează în Braşov 6382

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe