Adaugă
Publicitate

Prezentare

Comunitatea „Motive tradiționale din Țara Bârsei și împrejurimi” organizează la „Casa Junilor” un atelier de confecționat săculeţi pentru plante de ceai, miercuri, 27 iunie, între orele 18.00 si 20.30.
Atelierul nostru este o provocare și o invitație de a descoperi simbolurile tradiționale românești, cosând un motiv preluat de pe o ie din Dumbrăviţa.

Peste tot în lume, oamenii se întorc spre valorile tradiţionale care pot să fie adaptate la necesitățile actuale. De exemplu, putem să folosim motivele tradiţionale cusute pentru a decora obiecte de uz zilnic și astfel, avându-le în preajmă, învățăm să le cunoaștem și să le îndrăgim.

Atelierul se adresează tuturor doritorilor cu vârsta de peste 12 ani in limita locurilor disponibile.

Taxa de participare: 45 lei, include toate materialele și accesoriile necesare realizării săculeţului, inclusiv modelul de cusut, în format tipărit.
___________________________________________
✒️INSCRIERI: prin mesaj cu titlul „Atelier săculeţ” pe adresa , care să conțină numele dumneavoastră și numărul de telefon. Veți primi un mesaj de confirmare a participării.

Vă așteptăm cu bucurie!

⌘⌘⌘⌘⌘⌘⌘⌘⌘⌘⌘⌘⌘⌘⌘⌘⌘⌘⌘⌘⌘⌘⌘⌘⌘⌘⌘
Ceaiul se poate prepara din frunze, flori, semințe sau chiar din rădăcinile unor plante, pe care le găsim și le putem culege de pe câmp, din poieni etc., ca o alternativă sănătoasă la pliculețele din magazine. După uscare, ierburile se păstrează cel mai bine în săculeți din pânză.

Contact

Organizator:

Comunitatea Motive tradiționale din Țara Bârsei și împrejurimi

Brașov, str. Munteniei, nr. 12, cod postal 500209

0741705382


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Prundului, nr. 1, et. 1

0763390289, 0762633745

Urmează în Braşov 6381

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe