Adaugă
Publicitate

Prezentare

Istoria este compusa din amprentele trecerii oamenilor. O parte din acestea au devenit Arta, cele mai vechi cunoscute in tara noastra fiind in pestera Coliboaia din judetul Bihor.

Artistii Asociatiei Culturale Artessentia ii invita pe copii la un atelier inspirat din inceputurile artei, la care vor invata tehnica monotipiei. Sub indrumarea Victoriei a Georgianei si a Liei, cu ajutorul culorilor si a diferitelor fragmente de materiale si stampile, copiii vor amprenta hartia, dand viata domnitelor si cavalerilor din cetate. La finalul atelierului nostru, copiii vor pleca acasa cu doua lucrari care o data inramate, vor sta "de straja" in camera autorului.

Atelierul se adreseaza copiilor peste 6 ani.

Inscrierea la atelier se face prin email la adresa , cu titlul "Inscriere atelier monotipie". Mesajul de inscriere trebuie sa contina numele participantului si un numar de telefon de contact. Veti primi un mesaj de confirmare a participarii.
Taxa participare atelier 30 lei/ persoana (materialele sunt incluse).

Contact

Organizator:


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Prundului, nr. 1, et. 1

0763390289, 0762633745

Urmează în Braşov 6382

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe