Adaugă
Publicitate

Prezentare

Primul atelier din serie are loc duminică, 12 noiembrie, de la ora 16.

Într-o lume a smartphone-urilor şi a internetului, ne este din ce în ce mai puţin la îndemână să ne conectăm la natură, cea mai importantă sursă de energie de care ne putem bucura. Şi fiindcă iarna e aproape şi frigul ne ţine uneori şi mai departe de ea, natura, m-am gândit să o aducem în atelier.

Vă invit la o serie de şase ateliere de conectare cu natura prin diverse creaţii din materiale naturale. Învăţăm să imităm felul în care natura creează: spontan şi în relaţie. Atelierele se adresează adulţilor.

Când? Duminca de la ora 16
Lunea de la ora 18.30 (consultati programarea din evenimentul de pe Facebook pentru datele exacte. Gasiţi toate evenimentele pe pagina Artterapie Brasov)

Nu este nevoie de talent pentru a participa.

Atelierele au loc pe strada Avram Iancu nr. 76

Natura trezeşte în noi un sentiment al frumosului şi al liniştii. Fie că treci printr-o perioadă mai grea a vieţii tale, fie că doar simţi nevoia de un timp pentru tine, aceste ateliere îţi pot fi de folos.

Beneficiile unei activităţi de acest gen pentru adulţi sunt multiple:

- relaxare şi eliberare de stres
- dezvoltarea creativităţii, deblocarea resurselor creatoare
- dezvoltarea empatiei şi a sentimentului de recunoştinţă
- dezvoltarea stimei de sine
- conectare cu energia vie a naturii

Cost ateliere: 50 de lei/atelier sau 40 de lei dacă se face plata în avans pentru minimum trei ateliere. Costul include toate materialele necesare, apă, ceai.

Înscrierile se fac pe email sau la telefon 0721439717

Facilitator: Raluca Robu, artist amator şi psiholog cu formare în Evaluarea şi Consilierea Experienţială a Adultului, Copilului, Cuplului şi Familiei în cadrul Societăţii de Psihoterapie Experenţială Română (SPER).

Contact

Organizator:

Artterapie Brasov

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 32

0721439717


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 32

0721439717

Urmează în Braşov 6378

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe