Adaugă
Publicitate

Prezentare

Apărută pe scena Salsei din România încă din 2005, şcoala de dans Salsa Picante este prima de gen din Braşov, promovând într-un stil inovator şi avantgardist o largă variaţiune din stilurile de salsa: LA style, NY style, salsa on clave, mambo, rueda de casino, salsa cubana, son cubano traditional.
Experienţa, profesionalismul celor maturi combinate cu îndrăzneala şi dorinţa de afirmare ale celor tineri au ridicat trupa Salsa Picante în top, aceasta fiind câştigătoarea Titlului de “Cea mai bună trupă de salsa din România” în 2010 la Vama Veche Salsa Week, iar la Campionatul Naţional de Rueda, Cluj-Napoca a ocupat un binemeritat loc 3.
În 2011 urmează noi premii, Salsa Picante câştigând locul I la Campionatul Naţional de Rueda, Cluj-Napoca şi locul II în competiţia de la Vama Veche.
Trupa de dans a şcolii Salsa Picante a participat cu succes cu showuri originale şi dinamice la toate evenimentele de salsa organizate în România şi a reprezentat cu mândrie ţara şi peste hotare, la: Salsa Sunrise Festival, Belgia; Salsa del Mar Festival, Franţa, Fanta Salsa Festival, Sofia, Bulgaria; Balkan Salsa Congress, Bulgaria, Berlin Salsa Congress 2011, Pedro Gomez Salsa Weekend, Roma.
Toate acestea condimentate cu multă pasiune, ritm şi muzică latino au creat o comunitate puternică de salsa în Braşov, un centru de interes adunând în jur cursanţi din toate categoriile sociale şi de vârstă.
Salsa Picante a reuşit de-alungul timpului colaborări de succes cu celelalte şcoli de salsa din ţară, ceea ce a încurajat ideea organizării Festivalului Naţional de Salsa la Braşov. Festivalul a avut un real succes, crescând an de an, fiind cotat ca cel mai mare eveniment de salsa din România, cu o participare de peste 1500 de dansatori de salsa din ţară şi din străinătate.


Etichete:

dans , Salsa Picante , salsa , Congresul National de Salsa , scoala de dans

Contact

Adresă

www.salsapicante.ro

Dinu Eva 0746276628 si Dinu Iulian 0745345062

Urmează în Braşov 5637

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe