Adaugă
Publicitate

de la 13:00 Program complet

Teatru

Centrul Cultural Reduta

Centrul Cultural Reduta

15 lei; pensionar 7 lei; student 7 lei; elev 7 lei; grup 7 lei

Imbunatățește Sesizează

1337 0

Prezentare

Dacă Eminescu vă mai face încă să vibrați când se întâmplă să-i auziți sau să-i vedeți versurile, atunci trebuie să vedeți spectacolul“Viata mea fu ziuă”.

Este viu, plin de energie, tineresc atât prin vârsta actorilor, multi dintre ei liceeni, cât și prin ritmul montării și mișcarea scenică permanentă și mereu surprinzătoare. Practic, îl scoate pe Eminescu din manual, acolo unde l-am descoperit prima oară cu toții și l-am comentat cu cuvinte care de multe ori nu erau ale noastre, și-l aduce în viata, îl transforma într-o odisee pentru uz domestic, pentru care nu exista instrucțiuni sau imperative. Mihai și Veronica coboară de pe socluri și devin un cuplu care trăiește și evoluează prin toată gama emoțională, cu care se poate empatiza si în care spectatorii se pot regăsi, în mijlocul unei lumi vrăjite care se contractă sau se dilată în același timp cu universul lor.

Dacă aveți impresia că este un recital de poezie, vă înșelați. Nici pe departe! Nu este recital de poezie, după cum nu este piesă de teatru în accepțiunea generală. Este Eminescu, se joacă pe scenă. Cu toate acestea, face parte dintr-un alt registru. Este emoția eminesciană adaptată la prezent, la spiritul nostru. Sunt pasaje, incredibil îmbinate, pentru a-ți crea o trăire unică.

Biletele sepot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta.
Preț bilet: 15 lei (bilet redus- grupuri, elevi: 7 lei)

Contact

Organizator:

Centrul Cultural Reduta

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe