Adaugă
Publicitate

Prezentare

ÎN PREMIERĂ LA BRAȘOV

TEATRUL ODEON- Spectacol pentru copii ”COPILĂRIA LUI VIVALDI”

Povestea „Copilăria lui Vivaldi” spune că doi şoricei Sică şi Rică au trăit, pe rând, în vioara lui Antonio Vivaldi, în orga lui Johann Sebastian Bach, în biblioteca lui Wolfgang Amadeus Mozart, în clavecinul lui Ludwig van Beethoven, în pianul lui Frédérik Chopin.
Dornici să călătorească, Sică şi Rică au intrat pe ascuns într-o valiză şi… au ajuns în Italia, la Veneţia. Situat în nord-estul Italiei, unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume aşezat pe 118 insuliţe legate prin canale şi poduri, Veneţia este construit practic pe apă, palatele ei minunate se sprijină pe piloni de lemn iar transportul de oameni şi mărfuri se desfăşoară tot pe apă.
Apă, multă apă – imaginea aceasta îi sperie pe cei doi şoricei călători.
Teama lor însă dispare ca prin farmec atunci când descoperă că au ajuns într-o casă plină de muzică şi îl cunosc pe micuţul Antonio Vivaldi, un băieţel simpatic, cu părul roşu, un violonist minunat şi un compozitor plin de idei care îi atrage imediat în jocul lui „de-a muzica” explicându-le cum sunetele pot vorbi, pot povesti şi pot descrie frumuseţile celor patru anotimpuri, Primăvara, Vara, Toamna şi Iarna.

Regia: Monica Ciută,
Scenariul: Emanuel Ciocu,
Scenografia: Sânziana Tarţa,
Consultant de specialitate: Cristina Sârbu
Cu: Filip Rostovski, Monica Ciuta, Irina Sârbu,Alexandra Badea si
Monica Bustean (vioară)

Spectacolul face parte din Campania națională Caravana cu povești, inițiată de Un părinte mai bun și este inclus în ”Proiectul educativ Clasic e fantastic” al Teatrului Odeon.

Recomandat copiilor între 4-10 ani.

Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta.

Contact

Organizatori:

Centrul Cultural Reduta

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706


Un parinte mai bun

Brașov, str. Dorobantilor, nr. 43

0754964852


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe