Adaugă
Publicitate

Prezentare

Distributia: Dan Tudor, Marius Bodochi, Alina Chivulescu, Dragos Ionescu, Afrodita Androne, Tudorel Filimon, Orodel Olaru, Andrei Duban.

Cea mai nouă montare a piesei „Omul cu mârțoaga” de George Ciprian este și cea mai modernă din punctul de vedere al jocului actoricesc. Echipa de actori reușește să surprindă prin comicul subtil și abordarea inedită a rolurilor.
Povestea piesei este pe cât de simplă, pe atât de amuzantă. Arhivarul Chirică, interpretat de Dan Tudor, este un împătimit al curselor de cai. Această pasiune îl face sa cumpere o mârțoagă și să piardă în urma pariurilor făcute, nu numai banii dar și încrederea propriei soții( Alina Chivulescu), care îl

părăsește și pleacă împreună cu un fost prieten Nichita ( Marius Bodochi),dar și increderea tuturor celor de care într-un fel sau altul depinde soarta sa și a copiilor săi : directorul şcolii ( Tudorel Filimon), proprietarul calului (Andrei Duban) și inspectorul general ( Orodel Olaru ). Singurii oameni care îi rămân alături sunt: Varlam, cel mai devotat prieten ( Dragoş Ionescu) și Fira servitoarea ( Afrodita Androne).

Finalul spectacolului este cuceritor! Gloaba cumpărată de Chirică ajunge să câștige la curse, Chirică se îmbogățește, iar celelalte personaje încearcă să-i intre în grații. Farmecul deosebit al interpretarii actorilor, comicul absurd dar si de situație al autorului George Ciprian, precum și rafinatul desen regizoral fac din „Omul cu mârțoaga” un spectacol încântător, un motiv minunat de a veni la teatru.

Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta.

Contact

Organizator:

Centrul Cultural Reduta

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe