Adaugă
Publicitate

Prezentare

Ce se întâmplă în spatele unor indicative celebre şi cum acţionează agenţii de informaţii în operaţiunea secretă de "maximă importanţă din punct de vedere strategic... SECRETISSIMO" ?...Când KGB-ul încearcă să intre în posesia unei pudriere...care deţine un ,,cap de ghidare pentru rachete nucleare“ dar celebrul CIA, fără de care nicio operaţiune nu ar fi completă, intervine…într-un mod cu totul neaşteptat, lupta se dezlănţuie într-un hotel francez unde ambele servicii se confruntă în direct!

Deghizări şi infiltrări spectaculoase, mister şi conspiraţie, conduse abil din umbră de…veţi descoperii cine va reuşi să termine misiunea cu succes, până la sfârşitul unui spectacol de comedie plin de savoare şi umor de bună calitate, susţinut de o trupă de actori de excepţie şi regizat cu măiestrie de Armand Calota!

Cu ajutorul unei distribuţii de excepţie, reunind actori din Teatrul Naţional Bucureşti, Teatrul de Comedie, Teatrul Mic precum MAGDA CATONE/ILEANA OLTEANU/EUGENIA SERBAN, ARMAND CALOTA, IONUT CIOCIA/ADI HOSTIUC, MIHAI NICULESCU, VICTOR VURTEJANU, VASILE FILIPESCU, SERBAN GEORGEVICI/NAE ALEXANDRU/ EDY CARLAN în regia lui Armand Calotă, veţi trăi două ore pline de comedie şi suspans în culisele unor servicii secrete renumite.

Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta.

Contact

Organizator:

Centrul Cultural Reduta

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe