Adaugă
Publicitate

Prezentare

Un super spectacol de teatru pentru copii!
ALICE ÎN ȚARA MINUNILOR- o adaptare frumoasă după Alice în Wonderland a lui Lewis Caroll, realizată de MiniArtShow by Ioana Ginghină. PE 15 MAI 2017, ORA 18:00, la Centrul Cultural Reduta.

Este un spectacol dedicat copiilor începând cu 4 ani dar și întregii familii, având o distribuție de excepție, muzică originală și proiecții multimedia care vor transforma sala de teatru într-un tărâm fermecat.

Povestea spune că....Alice este o fetiță de 11 ani care stă toată ziua în casă. Nu mai vede cât de frumoasă este natura, viața și nu mai crede în povești. Astfel că ea intră într-o lume fantastică, unde descoperă o țară care prin logica ei, este un total nonsens. Considerată ca fiind cel mai bun exemplu de literatură nonsens, “Alice în Tara Minunilor” este o poveste cu mesaje pentru toate categoriile de vârstă.

Iepurele Alb, Pisica de Cheshire, Regina de cupa, Pălărierul nebun sunt câteva din personajele cu care se întâlneşte Alice în călătoria ei și pe care copiii vor avea ocazia să îi cunoască în spectacol.

Spectacolul face parte din programul FESTIVALULUI DE TEATRU SĂPTĂMÂNA COMEDIEI.
Prețul biletului este de 35 de lei.
Bilete sunt disponibile la casa de bilete a Centrului Cultural Reduta.
Detalii, pe: http://www.centrulculturalreduta.ro/ro/evenimente-mai/ www.saptamanacomediei.ro si www.unparintemaibun.ro

Contact

Organizator:

Centrul Cultural Reduta

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe