Adaugă
Publicitate

Prezentare

Spectacol Aniversar, 8 ani de Teatru Particular!

Rezervari 0799 977 357

"In urma cu aproape opt ani,intr-o zi de vara,dand viguros din coate,la Brasov s-a nascut un Teatru Particular.A fost o finalizare a unui act izvorat din curaj dar mai ales din pasiune.Mama si fiica a aceluiasi rod a fost si a ramas Dorina Roman,actrita consacrata si prin pregatire dar mai ales,lucru rar,prin vocatie.
Intr-o tara unde in pamantul secetos al artei dramatice florile firave ale culturii bugetate traiesc de azi pe maine,avand in repertoriu si jucand cu consecventa rolul cenusaresei,acest rasad pus cu maini proprii,chiar a fost un act de curaj.
Dorina Roman a mai stiut sa aduca pe langa ea si cativa coechipieri,nu multi,poate nu chiar cele mai rasunatoare nume din bransa ale momentului,dar care stiu bine sa spuna ceea ce este de spus
Apoi un repertoriu atent ales si munca tenace si-au spus cuvantul.Si deasupra tuturor pasiunea protagonistei.
Dorina Roman este o sufletista.Daca vreti,ea este o pasare cantatoare. Atata doar ca crangul in care canta ea este Teatrul Particular Brasov caruia i-a dat nastere si de care trebuie sa aiba grija.Sa nu-l impestriteze,sa nu-i altereze vocile,sa nu lase sa-l patrunda zvonul manelelor,sa nu-l lase bantuit de un public nechemat.
Non multa, sed multum,Dorina.

Teatrul tau e pe drumul cel bun,Salomee!"

Dan Moruzi , editorialist

Contact

Organizator:

Teatrul Particular Braşov

Brașov, str. Piata Enescu, nr. 2

0799977357


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Piata Enescu, nr. 2

0799977357

Urmează în Braşov 5243

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe