Adaugă
Publicitate

Prezentare

Romanian Music Awards 2011 se desfasoara anul acesta in Brasov, vineri, 16 septembrie. Competitia va avea 14 categorii muzicale unde vor concura cele mai bune piese romanesti.
Evenimentul este prezentat de Cosmina Pasarin si Puya.

Cea de-a noua editie a celor mai importante premii ale industriei muzicale romanesti, , va avea loc in acest an pe data de 16 septembrie, la Brasov.

“Romanian Music Awards este un eveniment cu traditie al industriei muzicale romanesti. in fiecare an au urcat pe scena artisti deosebiti care au oferit publicului momente de exceptie. Faptul ca piesele artistilor romani au trecut granitele tarii, reusind sa devina hit-uri in cele mai importante clasamente europene a pus in evidenta potentialul pe care il avem si ne-a motivat sa ne autodepasim in fiecare an. Fiind organizat la standardele unui festival international, spectacolul va prezenta publicului o industrie muzicala romaneasca maturizata si momente artistice memorabile” a declarat Giovanni Francesco, General Manager al Music Channel.

“Pastram traditia si oferim si in acest an un spectacol muzical de anvergura. Suntem mandri ca putem aduce acest spectacol in fata brasovenilor. Este o traditie ca la Brasov sa se organizeze festivaluri care sa promoveze voci celebre romanesti si internationale.” a declarat primarul George Scripcaru.

Evenimentul este organizat de Music Channel cu sprijinul Primariei si Consiliului Local al Municipiului Brasov si al clubului Kasho.Etichete:

concert , party , muzica , distractie , competitie , Romanian Music Awards , MTV

Contact

Loc de desfășurare:

Centrul vechi al oraşului.

Entități 554

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe