Adaugă
Publicitate

intre 17:00 si 19:00 Program complet

Educaţie

Anticafe AgileHub

Toastmasters Brasov

intrarea este gratuită

Imbunatățește Sesizează

1866 2

Prezentare

Programul Toastmasters oferă numeroase beneficii care ajută oamenii în toate aspectele vieţii. După ce veţi participa la şedinţele Toastmasters veţi deveni lideri mai buni, veţi comunica mai eficient şi vă veţi dezvolta încrederea în sine.


Întâlnirile săptămânale sunt construite pe 3 piloni: secţiunea de discursuri pregătite (membrii îşi pregătesc un discurs conform manualului pe care îl au la dispoziţie), secţiunea de discursuri improvizate (la care pot participa şi oaspeţii, accesul fiind deschis oricui) şi secţiunea de evaluări (în care se acordă feedback pentru toţi cei care au avut un rol în cadrul şedinţei).


Toastmasters International este o organizație non-profit care gestionează cluburi din întreaga lume, cu scopul de a-şi ajuta membrii să își dezvolte abilități de vorbit în public și leadership.

Primul club Toastmasters a fost înființat în 1924 în Santa Ana, California, ajungând în prezent la 14.350 de cluburi localizate în 122 țări și cu 292.000 de membri. Din 1924, Toastmasters International a ajutat oameni din toate categoriile sociale să devină mai încrezători în faţa unui public.

În programul Toastmasters membrii învaţă prezentând discursuri şi dezvoltându-şi abilităţi de leadership într-o atmosferă pozitivă și prietenoasă. Un motiv foarte important al succesului acestui program este acela că membrii îşi evaluează unii altora discursurile, nu există un instructor.

Într-o şedinţă obişnuită, membrii susţin discursuri improvizate pe baza unei tematici bine stabilite, conduc întâlnirea şi îşi dezvoltă abilităţi legate de folosirea corectă a limbii, încadrare în timp şi prezentarea unor evaluări constructive.

Contact

Organizator:


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Horia, nr. 53, et. 1, ap. 2, cod postal 500045

0368001395

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe