Adaugă
Publicitate

Prezentare

Asociația AMURADIA vă invită în data de 17 decemebrie 2016, ora 17:00 la spectacolul caritabil "Zâmbet pe gheață", care va avea loc la Patinoarul Olimpic Brașov.

Spectacolul va fi oferit de copiii de la Clubul ASC CORONA 2010 Brașov care vor încânta publicul cu momente de patinaj artistic și hochei pe gheață. Va urma Ansamblul de percuție VERSUS, format din elevi ai Liceului de Muzică “Tudor Ciortea” din Brașov. Și surprizele nu se încheie aici! Grupul vocal SO WHAT al Facultății de Muzică Brașov va fi prezent și va oferi un moment artistic de asemenea!

Evenimentul este dedicat lui Robert (6 ani) - bolnav de leucemie și Robert (23 ani) - supraviețuitor.

Invitatul special al serii este Ovidiu Scridon, un nume cunoscut printre iubitorii muzicii folk şi nu numai, un artist care a publicat volumul de versuri "Portretul unui gând" urmând și cartea de aventură şi călătorie "Cum am descoperit America". Irina Palade va fi gazda evenimentului, un prezentator cu o experiență bogată nu doar în televiziune ci și în promovarea cauzelor caritabile.

Vă așteptăm la o seară frumoasă, plină de emoție, muzică și dans pe gheață!

Persoană de contact: Ramona Timofte – președinte Asociația Amuradia

Tel.: 0725 595501, E-mail:

www.fb.com/AmuradiaAssociation

Contact

Organizator:

Asociatia Amuradia

Braşov, str. Liviu Cornel Babeş nr.1, bl.5, sc.B, ap.24

07290333111


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

str. Turnului, Brasov (in parcul Tractorul)

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe