Adaugă
Publicitate

Prezentare

Organistul Enrico Presti (Italia) va concerta marţi, 14 iulie 2015, de la ora 18:00, în cadrul Stagiunii concertelor de orgă de la Biserica Neagră.

În centrul programului interpretat se vor afla lucrări ale compozitorilor italieni Ottorino Respighi şi Antonio Certani. Seara va fi completată de muzica lui Jean Sibelius, de la a cărui naştere se aniversează 150 de ani.

Enrico Presti a obţinut diploma de orgă, sub îndrumarea profesorului Wladimir Matesic, la Universitatea din Bologna, urmând apoi cursuri de măiestrie cu Marju Riisikamp, Olivier Latry, Peter Planyavsky şi Hans-Ola Ericsson. În activitatea sa de organist a concertat în Italia, Elveţia, Finlanda, Marea Britanie, Franţa, Austria, Suedia, Rusia şi Cehia. De-a lungul timpului a fost directorul mai multor festivaluri internaţionale de muzică, printre care şi „Organi Antichi, un patrimonio da ascoltare” din Bologna sau „Musica Coelestis” (Ferrara).

Biletul de intrare este de 10 lei, copiii cu vârsta mai mică de 7 ani şi elevii (în baza carnetului de elev) beneficiind de gratuitate.

Stagiunea estivală a concertelor de orgă de la Biserica Neagră continuă, prezentând publicului concerte în fiecare marţi, joi şi sâmbătă în lunile iulie şi august.

Contact

Organizator:

Biserica Evanghelică C.A.

Curtea Johannes Honterus 2, cod postal 500025, Braşov

0268511824


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Curtea Johannes Honterus nr. 2

0268511824

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe