Adaugă
Publicitate

- intre 12:00 si 17:00 Program complet

Cultură (expoziție, lansări...)

Galeria Europa

Magda Vacariu

intrarea este gratuită

Imbunatățește Sesizează

2424 2

Prezentare

Marina Bira a absolvit Universitatea Nationala de Arte Bucuresti, secția Pictură. In prezent lucrează și predă cursuri de pictură în București. Marina a locuit in Brasov sase ani, unde a si absolvit Facultatea de Litere, inainte de a se dedica adevaratei ei vocatii, pictura.

Verninsajul va avea loc vineri 16 martie, de la ora 17, la Galeria Europe, str. Muresenilor nr. 1. Expozitia va putea fi vizionata pentru doua saptamani.

Proiectul Marinei are drept focus relațiile dintre tineri și stările prin care aceștia trec, împreună sau individual, exprimate prin gesturi și atitudini. Tinerețea reprezintă o perioadă de căutare a frumuseții, a recunoașterii și a acceptării care se arată în stare tranzitorie, o perioadă străbătută de emoții intense. Căutarea constantă, fuga continuă după anumite lucruri, lasă în final loc emoțiilor prezente în procesul găsirii sensului în viața de zi cu zi.

Contact

Organizator:

Magda Vacariu

0755563370


Contactează realizatorul articolului

Magda Vacariu

+40755563370

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Strada Muresenilor, Nr.1, Cod postal 500030, Brasov

0268415359

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe