Adaugă
Publicitate

- intre 10:00 si 21:00 Program complet

Cultură (expoziție, lansări...)

Galeria Europa

Uniunea Artistilor Plastici Brasov

intrarea este gratuită

Imbunatățește Sesizează

3055 4

Prezentare

Va invitam la expozitia de pictura a lui Adrian Stoenica ce va fi deschisa in perioada 16-31 octombrie 2016 la Galeria Europe din centrul vechi al orasului. Galeria de arta se gaseste pe Strada Muresenilor nr 1, fiind in imediata apropiere de Piata Sfatului.

Adrian Stoenica a expus lucrarile sale si in alti ani in Galeria Europe din Brasov, fiind foarte apreciat de brasoveni. De aceea, anul acesta revine cu o noua expozitie de pictura in Brasov si cu noi picturi in pastel uscat pe carton.

Toate lucrarile pictorului Adrian Stoenica sunt realizate manual, cu varfurile degetelor, pe carton poros. Vizitatori expozitiei vor putea admira lucrari unice, din urmatoarelor tematici: flori, peisaje, naturi statice, portrete. Insa printre lucrari se regasesc si icoane sau reproduceri dupa pictori celebri.

Alaturi de picturile lui Adrian Stoenica, vizitatorii expozitiei vor putea admira si fotografiile montane ale fiului sau, Ioan Stoenica, realizate in diverse zone din Romania.

Ca de obicei, la Galeria de arta Europe INTRAREA ESTE LIBERA.

Va asteptam cu drag sa va bucurati de aceasta expozitie de pictura Brasov 2016 a pictorului Adrian Stoenica. Cu siguranta veti gasi in galeria de arta Europe picturi calde, in culori vii, care va vor emotiona sufletul. Si va vor oferi o puternica stare de bine.

Contact

Organizator:

Uniunea Artistilor Plastici Brasov

Str. Poarta Schei nr. 1, cod postal 500020, Brasov

0368807814


Contactează realizatorul articolului

Adrian Stoenică

0748078577

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Strada Muresenilor, Nr.1, Cod postal 500030, Brasov

0268415359

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe