Adaugă
Publicitate

recomandat

Prezentare

Orașul Memorabil, expoziția care sondează în trecutul orașului Brașov pentru a surprinde oamenii, casele și spațiile sale publice, va avea o nouă ediție în luna octombrie a acestui an pentru care va pregăti spre vizionare alte câteva sute de fotografii.

Pentru aceasta, organizatorii expoziției continuă campania de strângere de imagini începută în anul 2010, cu dorința de a scoate la iveală alte ipostaze ale orașului. Astfel, locuitorii Brașovului sunt invitați să contribuie cu fotografii din albumele personale sau cărți poștale din colecțiile proprii pentru alcătuirea expoziției din toamnă.

Imaginile pot fi oricât de vechi sau de noi, singura condiție este ca acestea să fi fost realizate într-un loc din Brașov (străzi, piețe, parcuri, clădiri etc.). Atmosfera orașului poate fi întregită de oamenii surprinși în instantanee, amintirile care însoțesc imaginile fiind și ele la fel de utile.

Fotografiile pot fi transmise pe e-mail sau aduse la sediul OAR pentru copiere (originalele vor fi restituite ulterior) până la data de 31 august. Acestea vor fi selectate pentru expoziţie şi, în paralel, vor fi prezentate pe site-ul proiectului www.orasulmemorabil.ro, unde se află acum şi cele din ediţiile anterioare.

Ediția expoziției de anul acesta va avea loc între 3 și 19 octombrie în Brașov. Până atunci, în intervalul 20-22 iunie va avea loc o expoziție retrospectivă a Orașului Memorabil în Piața Sfatului.

Fotografiile se pot aduce la sediul Ordinul Arhitecţilor din România – filiala Bv-Cv-Hr Braşov, program: luni–vineri, orele 10–15, sau se pot trimite pe e-mail


Etichete:

cultura , expozitie , OAR , ONG , Ordinul Arhitectilor din Romania , Orasul Memorabil

Contact

Organizator:

OAR BV-CV-HR

Sirul Beethoven, nr. 2, Brasov (lipit de Poarta Schei)

0268 511900, 0268 471438


Loc de desfășurare:

Sirul Beethoven, nr. 2, Brasov
(lipit de Poarta Schei)

0268 511900, 0268 471438

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe