Adaugă
Publicitate

- de la 20:00 Program complet

Conferinţă, Seminar

Kronwell Brasov

Kronwell Brasov

intrarea este gratuită

Imbunatățește Sesizează

2625 0

Prezentare

Laureat al Galei Romanian TopHotel Awards din cadrul celei de-a IX-a editii Tourism & Leisure Investment Conference 2016, care a avut loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel in data de 26 mai 2016, echipa Kronwell Brasov Hotel a urcat cu entuziasm de doua ori pe scena, clasandu-se pe locul 1 la categoria „Hotelul Anului” (Segmentul 4 stele, neafiliat unui lant hotelier international) si “Locatia anului pentru conferinte si intalniri de afaceri”.

„Pentru turismul din Romania existenta unui hotel ca si Kronwell reprezinta un mare pas inainte, un pas care aduce mai aproape industria Hoteliera de la noi din tara de asteptarile tot mai inalte ale oaspetilor nostri sau de standardele internationale cele mai exigente din domeniu. Kronwell reuseste din plin sa joace rolul unui hotel de referinta dintr-o destinatie, aducandu-si contributia la cresterea turismului din zona Brasov sau la impulsionarea afacerilor din oras. Dar cel mai important aspect care merita semnalat este modul in care cei de la Kronwell au inteles sa duca meseria aceasta de hotelier mai departe de portile cladirii in care activeaza. Ei se implica in partea de educatie a tinerilor aspiranti la o meserie in turism, sunt mereu cu fata spre nou, spre tehnologie si inovatie, sunt membri activi in structurile asociative din domeniu intr-un cuvant demonstreaza ca le pasa de ceea ce se intampla in hotel, in oras, in industria hoteliera si in tara. Suntem mandri sa avem un astfel de membru in Asociatia Hoteliera FIHR si ne bucuram impreuna de reusita.”

Calin Ile, presedinte FIHR

Romanian TopHotel Awards, din cadrul Hotel Tourism & Leisure Investment Conference este cel mai important eveniment al industriei care premiaza actori care au marcat evolutia industriei ospitalitatii.

Si în acest an juriul a analizat în detaliu activitatea finalistilor pe durata unui an întreg tinand cont de criterii tehnice. In completarea voturilor online primite din partea oaspetilor, evaluarea companiei SHOPPERS are o greutate majoră în procesul de jurizare. Specialisti din domeniu s-au implicat, astfel, activ in procesul de Mistery shopping axandu-se pe segmente imperative in sublinierea experientei oaspetelui.

Kronwell Brasov Hotel este un concept construit cu grija si pasiune in jurul experientei fiecarui oaspete, in viziunea unui echipe tinere, aplecata spre detalii si spre frumos, avand drept inspiratie un mozaic de hoteluri din marile orase europene.

Si pentru ca promisiunea unui prim hotel Business & Lifestyle a reprezentat o motivatie intima a intregii echipe inca din perioada de pre-opening, conceptului i s-au alaturat facilitati atent gandite de la an la an, astfel incat povestea calatorului Kronwell sa devina una completa. Echipa a crescut pas cu pas prin know how, inovatie si creativitate.

Daca am dori sa descriem intr-un singur cuvant o intrega poveste, si daca aceasta poveste ar descrie inegalabile sentimente care iti aduc acea stare de bine "de acasa", cu siguranta am spune doar "KRONWELL". Multumim minunatei echipe pentru pachetul special pe care, cu placere il ofera: eleganta, rafinament, servicii de calitate, ospitalitate, profesionalism si multa caldura sufleteasca. O placere sa te reintorci!

Echipa Rotary Kronstadt

In acest an, in lumina reflectoarelor Galei Romanian TopHotel Awards a fost Centrul de Conferinte si Evenimente Kronwell, inaugurat in 2014 avand un numar total de 11 sali de conferinta modulare care poate acomoda cu usurinta peste 1600 participanti in cadrul evenimentelor de orice profil, conferinte, congrese, expozitii, evenimente sociale. Centrul de Conferinte si Evenimente Kronwell a surclasat, la nivel national, toti finalistii si reprezentanti ai unor lanturi internationale de renume implicati in gazduirea evenimentelor de tip MICE.

Belaqva SPA & Wellness, o evadare urbana desfasurata pe o suprafata de peste 2000 mp, imbina beneficiile terapiilor cu cele ale apei si ale unor antrenamente personalizate in functie de nevoile fiecarui oaspete, laureata de asemenea cu distinctii semnificative in domeniul beauty & wellness la nivel national si international.

Dash – designed for fun – clubul de bowling si biliard inaugurat in anul 2015, a venit in completarea cu succes a agendei de timp liber a brasovenilor dar si a grupurilor gazduite.

Motivati de tinerele familii care trec des pragul hotelului Kronwell, Happy Shark, spatiul de joaca pentru copii desfasurat pe o suprafata de 700 mp, asigura inca de la deschidere un taram de joc si joaca, prin ateliere creative sub atenta grija a personalului specializat.

Echipa Kronwell Brasov Hotel adreseaza un sincer multumesc tuturor oaspetilor, partenerilor si sustinatorilor pentru sprijinul acordat.

Kronwell. Life in style. Pleasure for business.

Contact

Organizator:

Kronwell Brasov

Brașov, str. Garii, nr. 7A, cod postal 500203

0368730800


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Garii, nr. 7A, cod postal 500203

0368730800

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe