Adaugă
Publicitate

intre 12:00 si 16:00 Program complet

Conferinţă, Seminar

Hotel Ramada

Federatia AGROSTAR

intrarea este gratuită

Imbunatățește Sesizează

1748 0

Prezentare

Avem plăcerea de a vă invita la Conferința Regională de închidere a proiectului POSDRU „Să devenim activi pe piața muncii!” dedicată regiunii Centru care va avea loc în data de 4 decembrie 2015, la Brașov, hotel Ramada, începand cu ora 11:00.

Conştientizând necesitatea îmbunatăţirii şi creşterii eficacităţii serviciilor de consiliere şi orientare în carieră, proiectul implementat de catre Federaţia AGROSTAR alături de Universitatea BIOTERRA şi Centro de Estudios INFER SL Spania, a vizat creşterea competențelor dobândite de viitorii absolvenţi ai învăţământului superior din 6 regiuni de implementare, cu scopul de a reduce perioada de tranziţie de la şcoală la locul de muncă şi a diminua eforturile companiilor pentru intergrarea profesională a acestora.

Evenimentul se adresează beneficiarilor direcți de proiecte POSDRU, colaboratorilor, mediului academic și formării profesionale, actorilor economici și sociali, reprezentanților serviciilor publice de ocupare, ai autorităților publice din domeniu și societății civile din regiunea de implementare Centru.

Cu această ocazie experții echipei de implementare vor prezenta publicului activităţile, rezultatele obținute, indicatorii atinși în proiect şi grupul ţintă al proiectului.

Evenimentul va fi urmat de un business lunch, unde participanții vor avea în continuare prilejul unor contacte și discuții într-un cadru destins.

Agenda evenimentului este disponibila pe http://www.carierepentrustudenti.ro/images/evenimente/eveniment_lansare_proiect/agenda_brasov/agenda_conferinta_brasov_4_decembrie.pdf

Locurile la eveniment sunt limitate și de aceea avem rugamintea de a confirma prezența în cel mai scurt timp posibil la adresa sau la tel. 0731 707 981.

Va asteptam cu drag!

Contact

Organizator:

Federatia AGROSTAR

BUCURESTI, str. THEODOR SPERANTIA, nr. 123


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Strada Calea Bucuresti nr. 13, Sacele, Brasov cod postal 505600

0268508009

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe