Adaugă
Publicitate

Prezentare

Biblioteca Judeţeană „George Bariţiu” Braşov, în parteneriat cu Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România – ANBPR și Uniunea Editorilor din România – UER, are deosebita plăcere să vă invite luni, 13 noiembrie a.c., începând cu ora 11, la Secția pentru Copii și Tineret (Str. Iuliu Maniu nr. 6), la conferința de presă de final a proiectului iZiLIT – Întâlnire Zilnică cu LITeratura.

Cu acest prilej, va avea loc și ceremonia de decernare a premiilor concursului iZiLIT, un concurs destinat bibliotecilor publice care au organizat activități cu și despre noul serviciu de bibliotecă propus de aplicația iZiLIT. La acest eveniment ne bucurăm de prezența colegilor bibliotecari din țară – Vâlcea, Aiud și Satu Mare – care au avut un rol important în promovarea proiectului și care vă vor împărtăși din experiența personală și din experiența tinerilor care utilizează aplicația iZiLIT.

Felix Crișan, unul dintre colaboratorii proiectului care a contribuit la realizarea interviurilor cu autori de literatură contemporană din spațiu european, prezenți la Bienala Europeană de Poezie de la Brașov, va povesti despre această experiență. De asemenea, îi vom avea în mijlocul nostru pe doamna Ioana Crihana, director executiv al Asociației Naționale a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România și pe domnul Polixeniu Anghel, președintele Uniunii Editorilor din România.

Nu în ultimul rând, vom prezenta viitoarele direcții de dezvoltare ale aplicației și parteneriatele nou încheiate în acest scop.

Contact

Organizator:

Biblioteca Judeţeană

Biblioteca Judeţeană "George Bariţiu" şi Casa Baiulescu B-dul Eroilor nr. 33-35, cod 500036 Braşov

0268419338, 0368450031


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Iuliu Maniu, nr. 6, Brasov (in curte cu Directia pentru Protectia Copilului, sau vis-s-vis de Liceul de Arta)

0268474081

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe