Adaugă
Publicitate

Prezentare

Cel mai panoramic maraton de sosea din Romania – Maratonul International Brasov powered by Telekom Sport, televiziunea de sport a Telekom Romania – se va desfasura in 19- 20 mai 2018. Ziua de 19 mai este dedicata cursei copiilor, sesiunii de predare a kiturilor de concurs si Sport Expo, iar in 20 mai se va da startul curselor competitive si a cursei populare de 5,7km.

Din 2015, Brasovul a intrat pe harta maratoanelor de sosea din Romania, alaturi de Bucuresti, Cluj si Arad, iar din 2017 evenimentul de alergare din Brasov este oficial membru full AIMS (Asociatia Internationala a Maratoanelor si Curselor de Distanta), cel mai important for international in domeniu.

Maratonul International Brasov este un eveniment sportiv de masa, un prilej de sarbatoare pentru oras, de promovare a obiectivelor turistice, culturale, gastronomice.

Oricine poate participa! De la 4 la 90+ ani, alegand una dintre cele 6 curse, pe distante diferite: maraton 42km, semimaraton 21km, cursa de 10,7km si cursa populara de 5,7km (necompetitiva si necronometrata, in scop caritabil), team run 4×10.7km si curse pentru copii intre 4-14 ani.

Inscrierile la Maratonul International Brasov sunt oficial deschise si se pot face online accesand maratonulbrasov.ro/inscriere.

Zona de start si de finish este Piata Sfatului, chiar intre Biserica Neagra si Casa Sfatului. Vei avea ocazia sa descoperi in alergare atat Brasovul cat si imprejurimile acestuia intrucat traseul este unul deosebit de pitoresc si presarat cu obiective istorice si turistice.

Urmareste si tu noutatile celei de a 4-a editii a maratonului pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1488684711168769/

Contact

Organizator:

Clubul Sportiv Smart Atletic

Brașov, str. Hagi Maria Moscu, Sector 1, nr. Nr.1, et. demisol, ap. 1, cod postal 011153


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Centrul vechi al oraşului.

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe