Adaugă
Publicitate

- intre 19:00 si 12:00 Program complet

Atelier, curs

hotel Acvila

Arbex Art Decor

1380 lei

Imbunatățește Sesizează

2352 0

Prezentare

Aceasta tabara este pentru persoanele care doresc sa invete sa picteze precum si pentru persoanele care sunt autodidacte si au nevoie sa deprinda din cunostintele practice si trucurile unui profesionist.

Tabara va fi axata pe munca in atelier unde Tudor Francu, pictor profesionist ne va impartasi din cunostintele si experienta lui practica despre teoria culorilor, teoria contrastelor, compozitie, peisaj impresionist si ne va asista in munca individuala la sevalet.

Cele 15 editii finalizate cu succes din 2009, ne-au determinat sa ne gandim la editiile viitoare, astfel ca dedicam o editie anual pentru cei care doresc sa invete sa picteze alaturi de noi.

Iata o marturie a unei persoane care a fost in tabara anterioara pentru incepatori:

''Tabara de pictura este un prilej nemaipomenit sa descoperi oameni minunati si sa te redescoperi ca si artist/copil. Am retrait jocurile copilariei, am ras si am cantat, emotii ce ne-au inspirat in realizarea noilor picturi. Cu ajutorul lui Tudor am capatat increderea de care aveam nevoie pentru a continua pe aceasta directie artistica si a vedea lumea in culori. Pictand si repictand ajungi sa intelegi micile taine care in final te ajuta sa desavarsesti creatia. Multumesc Tudor & Simona!!!” – octombrie 2014''

''Pictura nu este doar manuirea cu iscusinta a pensulei sau gasirea unui amestec potrivit de 2-3 culori. Pictura inseamna sa inveti sa vezi cu alti ochi natura si realitatea. Pictura inseamna sa descoperi intr-un peisaj sau intr-un grup de obiecte un pretext pentru a exprima o emotie, un sentiment, o idee. O imagine, oricat de simpla sau anosta, poate capata un cu totul alt inteles si se poate transforma in expresie personala, in momentul in care executia tehnica reuseste sa surprinda sau sa redea o anumita emotie, o anumita stare sau idee. Un colt de natura devine imagine, devine "peisaj", in momentul in care adaugam o amprenta personala la ceea ce vedem, la ceea ce ni se dezvaluie in fata ochilor. Iar rezultatul poate fi o redare cat mai apropiata de autentic, poate fi o "realitate" imbogatita cromatic sau o expresie fugara, extrem de sumara. Un grup de copaci sau o padure nu inseamana doar o pata de verde, ci inseama o multitudine de nuante de la albastru pana la galben, trecand prin orange sau rosu-caramiziu, zone de lumina si umbra, planuri spatiale diferite. Pictura inseamna sa stii sa vezi, sa intelegi ceea ce vezi si sa transformi''- Tudor Francu.

Tabara de pictura Hobby Art este un proiect Arbex Art Decor.

Delaii si inscrieri pe blogul dedicat taberei: https://tabarapictura.wordpress.com/?s=initiere

Parteneri oficiali ai acestui proiect sunt:

Atelierul de inramari Arbex Art Decor si magazinul online de decoratiuni de perete Deco-perete

Parteneri media: www.granturi.ro, www.businesswoman.ro, www.4arte.ro, www.arta-inramarii.ro, www.deco-perete.ro , www.avocatnet.ro, www.zilesinopti.ro, www.metropotam.ro, www.garbo.ro, www.decorette.ro, www.bizbrasov.ro, www.vreauarta.ro, www.artout.ro

Contact

Organizator:

Arbex Art Decor

Baia Mare, str. bd Unirii, nr. 23

0726 366 951


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Moieciu, str. Zbarcioara, nr. 103A

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe