Adaugă
Publicitate

- intre 19:00 si 12:00 Program complet

Atelier, curs

Pensiunea Casa Serena

Arbex Art Decor

1480 lei

Imbunatățește Sesizează

1937 1

Prezentare

Tabara de pictura Hobby Art editia pentru incepatori se va desfasura in octombrie la Casa Serena din Predelut in organizarea Arbex Art Decor . Este o tabara pentru adulti.

Te tenteaza sa pictezi si ai nevoie de un profesonist care sa te indrume? Esti autodidact(a) si simti ca ai nevoie de confirmarile si cunostintele practice sau trucurile unui profesionist in ale picturii? Atunci te asteptam in toamna in tabara de initiere!

In fiecare an organizam o tabara de pictura pentru incepatori, unde, pe parcursul celor 6 zile se vor aborda notiuni de teoria culorilor, culorile complementare, spectrul culorilor, diferentele intre diferitele tehnici de pictura gen acuarela, tempera, acrilic, ulei, cu exemple practice, tabara fiind axata pe pictura in ulei si acrilic. Iti oferim asadar posibilitatea sa vii sa descoperi placerea lucrului la sevalet daca nu ai avut ocazia pana acum sau sa acumulezi informatii tehnice si practice pretioase daca pictezi dar nu ai avut parte de indrumarea unui profesionist.

Grupul de lucru va fi format din minim 6 si maxim 12 participanti pentru o buna desfasurare a activitatilor, iar instructorul artistic al taberei va fi Tudor Francu, artist plastic, instructorul artistic al taberelor de pictura hobby art de la inceputul desfasurarii lor din 2009.

Detalii si inscrieri pe site-ul dedicat taberei https://tabarapictura.wordpress.com/2016/02/12/tabara-de-pictura-hobby-art-initiere-2016/

Mai sunt 5 locuri disponibile!

Contact

Organizator:

Arbex Art Decor

Baia Mare, str. bd Unirii, nr. 23

0726 366 951


Contactează realizatorul articolului

Simona Polhac

0726 366 951

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Predelut, str. Bisericii, nr. 9

0722.645.015

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe