Adaugă
Publicitate

Prezentare

Jurnalul creativ este o formă de jurnal mult utilizată în artterapie care s-a dovedit a fi extrem de utilă mai ales în managementul stresului, dar şi în deblocarea şi stimularea creativităţii.

Ceea ce vă propun să descoperiţi în acest atelier este cartea modificată, o formă a jurnalului creativ.

Ca formă de lucru în artterapie, sensul acestei activităţi este profund. Vorbim despre rescrierea poveştii de viaţă. La început primeşti o carte scrisă, dar stă în puterea ta să modifici scenariul după cum doreşti. Şi poţi să o faci atât prin cuvinte, cât şi prin imagini. Cartea modificată îţi dă posibilitatea ca prin metaforă şi simbol să reconstruieşti ceea ce ai pierdut şi să faci schimbări acolo unde îţi doreşti.

Din punct de vedere practic, este vorba despre a aplica diverse tehnici artistice prin care fiecare îşi modifică după cum doreşte cartea pe care o va primi, astfel încât ea îşi va pierde forma şi scopul iniţial şi va deveni o modalitate de expresie a trăirilor şi gândurilor celui care o transformă.

Când are loc atelierul: luni, 18 septembrie de la ora 18

Unde: strada Avram Iancu nr. 76

Durata atelierului: aproximativ 3 ore

Cost: 60 de lei (include cartea şi tot felul de materiale care vă vor stimula creativitatea).

Atelierul este adresat adulţilor.

Opt locuri disponibile.

Facilitator: Raluca Robu, psiholog cu formare în Evaluarea şi Consilierea Experienţială a Adultului, Copilului, Cuplului şi Familiei în cadrul Societăţii de Psihoterapie Experenţială Română (SPER).

Înscrierile se fac doar menţionând un număr de telefon şi numele pe email

Contact

Organizator:

Artterapie Brasov

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 32

0721439717


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 32

0721439717

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe